Shopgids: poster

Welke soorten?

Er bestaan ontelbaar veel soorten posters. Zo heb je posters van papier, canvas, kunststof en linnen. Maar niet alleen het materiaal verschilt, ook de print van de poster varieert enorm. Zoek je een effen of grafisch design of wil je liever een leuke illustratie of prachtige foto? En wil je een poster in zwart/wit of juist een kleurrijk exemplaar dat van de muren afspat? Er is voor elke muur in huis wel iets te vinden.

Doe het zelf!

Laat je inspireren door voorbeelden van wanddecoratie en posters. Wil je zelf een keer een bijzondere en unieke poster maken? Hieronder lees je hoe.

Ophangtips

Nu je een mooie poster hebt gevonden is het tijd voor de volgende stap: het ophangen. Er zijn verschillende manieren waarop je jouw poster aan de muur kunt hangen. Zo kun je kiezen voor een mooie lijst. Dit geeft je poster niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar beschermt het ook tegen beschadigingen. Je kunt ook gebruik maken van een speciaal ophangsysteem, zoals een houten frame. Het frame klem je aan de poster vast waarna je deze met een koord aan de muur ophangt. Je kunt natuurlijk ook gewoon gaan voor poster buddies, deze zijn niet zo duur, eenvoudig in gebruik en herbruikbaar.

Posters voor de allerkleinsten

Posters zijn leuk voor in de woonkamer, slaapkamer, hal én kinderkamer. Zelfs voor de allerkleinsten onder ons zijn er genoeg leuke posters te vinden. Stoere illustraties, kleurrijke prints of lieve quotes: een poster maakt de babykamer helemaal af.