WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Shopgids: onderzetters

Onderzetters beschermen je tafel natuurlijk tegen vlekken en natte kringen. Maar dat ze vaak onder je pannen en glazen verdwijnen, betekent niet dat ze er niet mogen wezen. Sterker nog, een leuke onderzetter maakt je gedekte tafel helemaal af. Wil je weten welke soorten onderzetters er zijn en waar je deze kunt kopen? Deze onderzetters stelen de show op tafel.

Onderzetters, waarvoor?

Onderzetters zijn er in alle soorten en maten. Of je nu een hete pan van het vuur direct op tafel wilt zetten, de buren langskomen voor een kop koffie of je de tafel net iets mooier gedekt wilt hebben: een onderzetter is je reddende engel.

Maak je onderzetters zelf!

Op zoek naar onderzetters voor glazen? Die maak je gemakkelijk zelf! Niet alleen leuk om te doen, maar ook mooi om te zien. Zo heb je altijd een eyecatcher op tafel. Benieuwd naar hoe je dat doet? Klik op de voorbeelden hieronder.

Vormen en figuren

Onderzetters zijn lang niet altijd rond of vierkant. Gekke vormen, 3D figuren en zelfs uitvouwbare onderzetters voor pannen komen voorbij. Naast het beschermen van je tafel geven onderzetters dus ook een speels of stijlvol effect.

Verschillende materialen

Ben je op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan je gedekte tafel? Dan zijn glazen onderzetters of onderzetters van marmer een goede keuze. Wil je meer kleur op tafel? Kijk dan eens naar kunststof onderzetters die je in veel kleuren en prints kunt kopen. Materialen als hout, kurk en bamboe zijn leuk én milieuvriendelijk. En vergeet de foto-onderzetter niet, die geeft de tafel een persoonlijk tintje!

nog meer: