WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Shopgids: nachtkast

Opgeruimd staat netjes met zo’n handig nachtkastje naast je bed. In een nachtkastje kun je van alles opruimen. Dat ene spannende boek, waaruit je het liefst elke avond nog een paar bladzijden leest voordat je gaat slapen. Je sieraden, die je ook graag dicht bij je draagt als je in dromenland bent. Een opschrijfboekje, waarin je nog even die ene bijzondere gedachte of droom kunt noteren. Een nachtkastje is multifunctioneel. Welk materiaal past het beste in jouw interieur? En wat zijn de nieuwste trends op nachtkastjesgebied? Dat lees je allemaal hieronder.

Stoer in stijl

De lockerkasttrend is ook overgewaaid naar de nachtkasten: naast je bed kun je nu ook een stoer metalen nachtkastje neerzetten. Met een grof slot en industriële pootjes maakt zo’n nachtkastje jouw interieur helemaal af. Of ga jij juist voor een houten nachtkastje met afgeronde hoeken in een zachte kleur? Voor iedere wens is er een mooi design nachtkastje.

Nachtkast inspiratie

Hoe richt je je nachtkastje het slimste in? En hoe weet je zeker dat ie een mooi duo vormt met je bed? Tips en trucs lees je hier.

Bijzettafeltjes en krukjes

Op de meeste nachtkastjes staat van alles uitgestald: een lamp, de wekker, misschien een glas water voor als je ’s nachts dorst krijgt. Op je nachtkastje is het een drukte van jewelste. Gelukkig krijgen al die voorwerpen een plekje, dankzij lades, planken en deurtjes. Maar denk ook eens verder: ook een hocker, bijzettafeltje of krukje kan heel goed dienstdoen als nachtkastje. Zo geef je een speelse en originele touch aan je slaapkamerinterieur.

Nachtkast kopen

Ieder bed verdient een mooi nachtkastje waarop kostbare spullen een plekje kunnen krijgen. Met een nachtkast in je slaapkamer staat opgeruimd écht netjes.

nog meer: