WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Shopgids: kledingrek

Kleding hoort netjes opgehangen en opgevouwen in de kast, toch? Welnee: je mag je kleding natuurlijk ook aan de wereld laten zien! Kleding komt nergens zo mooi tot zijn recht als aan een stevig kledingrek. Je kunt op die manier van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat naar je favoriete shirts, truien, broeken en jurken kijken. Zo doe je ook al meteen de hele dag inspiratie op voor de volgende dag. Hoe je een kledingrek het beste stylet en een mooie plek geeft in je huis, lees je hier.

Welke soorten?

Sommige kledingrekken zet je tegen de muur, terwijl andere goed op zichzelf kunnen staan. Bepaalde kledingrekken zijn geschikt om aan de kant te rijden of te schuiven, zodat je nog meer ruimte creëert. Er zijn zelfs kledingrekken met ruimte voor je schoenen. Zo raak je die ook nooit meer kwijt en kun je ze meteen aantrekken als je ze nodig hebt.

Kledingrek met wielen

Opzoek naar een verplaatsbaar kledingrek? Dan is een kledingrek met wielen iets voor jou. Op de onderste planken is genoeg ruimte voor jouw favoriete paar schoenen en door de wielen zijn de rekken gemakkelijk te verplaatsen.

Metaal

Deze metalen kledingrekken zijn stevig en makkelijk te onderhouden. Kies voor houten kledinghangers als je het geheel nét iets levendiger wil maken.

Kledingrek met spiegel

Tijdens het passen van kleding is het fijn om te zien of de outfit goed uitpakt. Deze kledingrekken met spiegels zijn ideaal voor een stevige verkleedsessie. En ze besparen ook nog eens ruimte.

Natuurlijke materialen

Deze stijlvolle kledingrekken van bamboe en eikenhout zijn duurzaam en geven een warme sfeer aan het interieur. De rekken stralen door het eenvoudige ontwerp veel elegantie en minimalisme uit.

Kledingrek-inspiratie

Een kledingrek staat mooi in elke slaapkamer. Zet hem bijvoorbeeld in een knusse hoek, of laat je kleding juist optimaal tot hun recht komen tegen een hoge wand. Ook kun je een kledingrek gebruiken als ruimteverdeler, bijvoorbeeld aan het voeteneind van je bed. Zo maak je van je bed een afgeschermde plek. Tip: ga de uitdaging aan en maak zelf je kledingrek! Zodra het kledingrek af is, geeft dat veel voldoening.

Kledingladders

Zoek je naar meer manieren om je kleding op een speelse manier op te bergen, zodat je ernaar kunt blijven kijken? Kijk dan ook eens bij onze ladders. Heel geschikt om kleding overheen te draperen!

Kledingrek kopen

Ben jij ook op jacht naar zo’n mooi én functioneel kledingrek van hout, metaal of een combinatie? Zoek niet langer en shop hier je nieuwe favoriete kledingrek, bijvoorbeeld in hemels wit of stijlvol zwart.

nog meer: