WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Shopgids: cadeaus

Cadeaus zijn altijd leuk om te krijgen. Wat de gelegenheid ook is: je verjaardag, een nieuw huis, een baby of een andere grote prestatie: een cadeau is altijd op zijn plek. Het is een cliché, maar daardoor niet minder waar: geven is leuk, maar krijgen net zo goed. Extra leuk is het als je cadeautje perfect is afgestemd op de wensen van de jarige. Hieronder doe je nieuwe cadeau-ideeën op en krijg je genoeg inspiratie om voor die vriend of dat familielid het perfecte cadeau te kopen. Voor hem en voor haar. En voor jezelf, natuurlijk.

cadeaus
Diverse ideeën voor cadeaus

Boekenpret

De beste ideeën vind je in een boek. Inspiratie voor lekkere recepten, tips voor een perfect interieur, een spannend verhaal voor het slapengaan… In een boek kom je ze allemaal tegen. Kun jij ook niet wachten om verliefd te worden op een mooi vormgegeven kaft? Wil jij jezelf ook verliezen in een nieuw verhaal of recept? Nestel je maar alvast op de bank, want hier komt een flinke hoeveelheid tips.

Geef groen

Met een plant maak je toch iedereen blij? Met al die soorten, maten en kleuren is er altijd wel een plant geschikt als cadeautje. Van een kleine potplant op het balkon tot een grote plant die de woonkamer direct omtovert tot een urban jungle. In alle gevallen geldt: groen fleurt iedere kamer op en zorgt voor meer frisse lucht.

Cadeaus inspiratie

Wil je een cadeau kopen dat echt bij de krijger, man of vrouw, past? Inspiratie vind je hier – ook op inpakgebied.

Altijd feest

Ieder feestje verdient een mooie uitstraling. Laat je helemaal gaan en kies de mooiste kaarten, de fleurigste slingers en de sfeervolste verlichting. Ook een vrolijk feestservies draagt bij aan een gezellige sfeer, waarin jouw gasten genieten van een hapje en een drankje. Bruiloft, babyshower of themafeestje? Hier zit je altijd goed.

nog meer: