WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Wil je winnen! Een stijlvolle koffieplek in huis

Wat is er nu fijner dan de dag rustig te beginnen met een cappuccino in je eigen coffee corner? Of halverwege de dag een latte te maken en op te drinken in de zon op het balkon. Juist, dat dachten wij ook. Elk interieur verdient een sfeervolle koffieplek – en die kun je nu winnen!

In samenwerking met L’OR Espresso

Een ontspannen kop koffie

De ideale koffiehoek is natuurlijk voor iedereen anders. En ook het moment waarop je graag koffie drinkt verschilt van persoon tot persoon. Maar één ding geldt voor iedereen: koffiedrinken geeft je net even dat momentje voor jezelf. Zorg daarom voor een plek waar je je goed kunt afzonderen. Dat hoeft niet ver weggestopt in huis, maar denk eraan dat je geen zicht hebt op een rommelige kinderhoek en vermijd bijvoorbeeld het raam aan die drukke weg.

Creëer je eigen relaxhoek

Voor de ultieme ontspanning combineer je je koffiemoment met het lezen van een boek, de nieuwste vtwonen of fijne muziek. En die zet je natuurlijk het liefst op een mooie sidetable. Vergeet ook je vintage koffievondsten zoals oude koffieblikken of suikerpotten niet te showen, zodat je echt je eigen koffiehoekje creëert. Het enige wat je dan nog nodig hebt, is een heerlijk geurend kopje L’OR koffie. 

Style je favoriete koffieplek

Of je nu van modern of klassiek houdt, of meer van bohemian of puur natuur: in de vtwonen-shop vind je de meest inspirerende wil-je-hebben items. Zo maak je van de koffiehoek jouw favoriete plek in huis, waar je het liefst de hele dag blijft zitten. Uiteraard is jouw persoonlijke coffee corner pas compleet met de juiste accessoires. Denk aan een mooie melkkan (ga je voor een klassiek glazen exemplaar of liever voor een stoere rvs-variant?), een trendy pot om koffiecups in te bewaren, een handige melkopschuimer, luxe koffielepeltjes en een fijn comfy kussen. Een paar van onze favorieten:

Win: make-over van vtwonen stylist

Weet je niet waar je moet beginnen met het inrichten van je koffieplek? Dan hebben we goed nieuws: L’OR heeft een fantastische winactie. L’OR is een koffiemerk van Franse origine dat staat voor ‘goud’. Elk kopje L’OR koffie is een moment van puur genieten. En die koffie (in bonen- of capsulevariant) verdient een fijne plek om van te genieten.

Daarom geeft L’OR een make-over ter waarde van €5.000 voor jouw ideale koffiehoekje weg, volledig gestyled door een vtwonen-stylist. Jouw koffie verdient het immers om opgedronken te worden op een fijne plek in huis. Zo kan je maximaal genieten van de rijke smaak en het intense aroma van 100% Arabica bonen. En win je de make-over niet? Dan maak je alsnog kans op één van de 50 cadeaubonnen van de vtwonen-shop, t.w.v € 50.

Jij verdient een fijne plek om van je L’OR koffie te genieten en al je zintuigen te laten verleiden

Doe mee!

Deze winactie is afgelopen. De winnares heeft een persoonlijk bericht ontvangen.

Hoe doe je mee? Van 4 september tot en met 31 oktober vind je L’OR door het hele land met speciale L’OR-bakfietsen én koffiestands. Hier krijg je niet alleen een L’OR-proefverpakking met twee verschillende smaken koffiecups, maar ook een flyer met een unieke code. Vul de code in op de online actiepagina en je maakt direct kans. En bij een van de vijf L’OR-koffiestands kun je ook nog eens genieten van een lekker kopje koffie in een door vtwonen gestylede koffiehoek. Hier kom je echt even tot rust.

De locaties van de bakfietsen en koffiestands check je op https://www.lorespresso.nl/win-een-lor-koffieplek. Dus haal een proefverpakking op en wie weet komt een vtwonen-stylist straks bij je langs voor een koffieplek make-over!

L’OR heeft een rijk assortiment met een brede variatie aan smaken die verkrijgbaar is in de supermarkt of online.

nog meer: Samenwerking