WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Wat een luxe! Deze vloer is een echte alleskunner

Op zoek naar een nieuwe vloer? Dan wil je ’t liefst een stijlvolle vloer die zelfs na intensief gebruik zijn knappe looks behoudt. En extra fijn als hij dan ook meteen optisch iets met de ruimte doet. Ontdek veelzijdige vinylvloeren die niet van echt hout of beton te onderscheiden zijn.

In samenwerking met Forbo

Optisch groter

Schijn bedriegt bij de vernieuwde vinylvloeren van Nova Luxe uit de Noviloncollectie van Forbo. Want dankzij de warme, matte finish, het reliëf, de verdiepte V-groef en de natuurlijke motieven – zoals de visgraat XL – is deze vloer bijna niet van echt hout te onderscheiden. Ook fijn: vinyl is tot wel vier meter breed vrijwel naadloos neer te leggen. Een smalle kamer? Ga dan voor een dessin met extra brede, lange planken. Daarmee lijkt de ruimte optisch meteen een stuk groter.

Sterke speler

De houtdessins van Nova Luxe stelen niet alleen de show qua looks, maar zeker ook qua gemak. In tegenstelling tot echt hout is de vinylvloer van Novilon heel onderhoudsvriendelijk. Zo beschermt de ijzersterke toplaag tegen krassen en slijtage, en is vuil makkelijk te verwijderen. Valt er een glas wijn om? Geen paniek, even een dweil eroverheen en schoon is ie weer.

Lookalikes

Liever een industriële look? Ook dat kan met Nova Luxe. Kies bijvoorbeeld voor een van de betondessins in moderne grijs- of stoere steentinten. Dankzij de subtiele kleuren passen ze in elk interieur. Net als de houtdessins zijn ze bovendien vrijwel naadloos te leggen en hebben ze een levensecht reliëf. Nu alleen nog kiezen welke knappe nieuwkomer je thuis wilt neerleggen. Twijfel je wat het beste bij je interieur past? Bestel dan eenvoudig een gratis staal via de stalenservice en ontdek thuis je ideale match.

Zero waste-topper

Mooi meegenomen: de vloeren van Forbo worden allemaal in Nederland gemaakt (lees: geen transportkilometers), waarbij zero waste bij het productieproces voorop staat. Bovendien zijn de vloeren ook weer makkelijk te verwijderen, te hergebruiken of te recyclen. Nova Luxe past dus heel goed binnen een circulaire economie. Niets geen verspilling, da’s pas mooi.

Ook zo’n vloer thuis?

Benieuwd hoe de vernieuwde Nova Luxe-vloeren er bij jou thuis uitzien? Upload een foto in de Forbo vloerplanner en bekijk meteen het resultaat. Of bestel een gratis staal via de stalenservice.

nog meer: Samenwerking