WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Waarom luxe geuren van je huis pas écht een thuis maken

Thuis wil je je fijn voelen, ongeacht wat er speelt. Je huis weerspiegelt je persoonlijkheid – het liefst zorg je er daarom voor dat alle ruimtes inspirerend zijn. Een fijne geur in huis helpt om je prettig te voelen. En we hebben nog meer redenen waarom een prettige geur onmisbaar is in huis.

In samenwerking met Rituals

De juiste geur in huis geeft rust, inspiratie, een blij gevoel of energie. Het zorgt ervoor dat zodra je je huis binnenstapt, het meteen aanvoelt als thuis. Met de Home Collection van Rituals haal je al die voordelen in één keer in huis. Wie kent de collectie niet? De heerlijke interieurparfums en -kaarsen maken van je huis een echt thuis. Met de collectie interieurparfums, geurkaarsen en keukenproducten van het internationaal succesvolle merk creëer je een uitnodigende sfeer, die je verwelkomt zodra je de deur opendoet.

Stijlvolle toevoeging

Hoe heerlijk ze ook waren, toch heeft Rituals kans gezien om de producten verder te verbeteren. Het assortiment is onlangs zelfs compleet vernieuwd. Van The Ritual of Sakura tot aan The Ritual of Hammam: alle zes klassieke Rituals-rituelen zijn nu verkrijgbaar in een nog fijner uiterlijk. De geurstokjes en geurkaarsen hebben een ware metamorfose ondergaan en verschijnen nu in het zogenaamde ribbeldesign. En dat is een stijlvolle toevoeging aan iedere ruimte in je huis.

Fijn voor je huis, fijn voor het milieu

Bij de doorontwikkeling is niet alleen rekening gehouden met het uiterlijk en de koesterende werking van de geuren, ook zijn er flinke verbeteringen doorgevoerd op het gebied van duurzaamheid. Zo zijn de flacons van de Fragrance Sticks nu volledig van glas. De refill-flessen bestaan voor 100 procent uit transparant glas en de buitenverpakking van de geurstokjes wordt bijna helemaal van karton gemaakt. Al deze materialen zijn beter recyclebaar, wat de CO2-voetafdruk uiteraard flink verkleint. Dit zorgt voor een veel duurzamere levenscyclus van de producten.

Vind de geur die bij je past

Dit verhoogde bewustzijn voor het klimaat werkt door in het gevoel dat de vernieuwde Home Collection je geeft. De geuren maken van je huis een echt rustoord, een reflectie van jezelf. De luxe van de bijzondere huisgeuren en kaarsen helpt je om je woonruimte te verrijken, of de geuren nu warm en verwelkomend zijn, of verfrissend en energiek. In de vernieuwde Home Collection vind je altijd een geur die bij je past. De collectie is speciaal ontworpen voor in huis en geeft meer betekenis aan alledaagse rituelen. Welk ritueel kies jij?

De vernieuwde Home Collection zelf ontdekken?

Stap één van de Rituals-boetieks in Nederland binnen of neem een kijkje op rituals.com.


nog meer: Samenwerking