WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Waarom een goed bed zo belangrijk is voor een gezonde leefstijl

Goed eten, voldoende bewegen en… genoeg slaap. Een gezonde leefstijl draait om de juiste balans. In ‘Weer verliefd op je huis’ zagen we hoe een goed bed – met slimme functionaliteiten – eraan bijdraagt om extra rustmomenten te kunnen nemen.

In samenwerking met Beter Bed

Waarom een goed bed zo belangrijk is voor een gezonde leefstijl - Beter Bed

De juiste balans vinden tussen werk en privé is soms een lastige uitdaging. Terwijl ontspanning en slaap – naast gezond eten en sporten – zo belangrijk zijn om fit te blijven. Des te belangrijker dus dat we het maximale uit onze rust halen. En welke plek leent zich daar beter voor dan de slaapkamer? Maak daar dus een ruimte van waar het niet alleen heerlijk slapen is, maar die zich ook leent voor relaxmomenten. Kom maar op met die me-time!

Rust en sfeervol

Dat het werkende leven soms veel vraagt, daar weten Hank en Suus uit Haarlem alles van. Extra belangrijk dat het na een lange werkdag fijn thuiskomen is. Stylist Fietje toverde in aflevering 9 van ‘Weer verliefd op je huis’ hun woning – een verbouwde paardenstal gelegen op een monumentaal kazerneterrein – om tot een sfeervolle plek. En omdat goed slapen essentieel is, koos ze in de slaapkamer voor Scandinavisch slaapcomfort met de elektrisch verstelbare boxspring Attraktiv Runda van Kårlsson.

Heilzame uurtjes

Uitrusten zonder te slapen is heel heilzaam, volgens slaapkenners. Liggend in bed, in een horizontale houding, treedt er vanzelf rust en ontspanning op in ons lijf. Heel logisch eigenlijk. Enne… is dat niet het perfecte excuus om in het weekend een uur langer te blijven liggen? Of ga juist iets eerder naar bed en pak er een goed boek bij. Doordat boxspring Kårlsson Attraktiv Runda elektrisch verstelbaar is, krijgen je rug en nek ook tijdens het lezen de juiste ondersteuning.

Waarom een goed bed zo belangrijk is voor een gezonde leefstijl - Beter Bed
Waarom een goed bed zo belangrijk is voor een gezonde leefstijl - Beter Bed

Boek binnen handbereik

Maak het jezelf zo makkelijk mogelijk tijdens die spaarzame, maar essentiële relaxmomenten. Zorg De luxe boxspring Kårlsson Attraktriv Runda is daar speciaal voor ontworpen. Zo zitten er in het hoofdbord handige opbergvakken. Slim, zo kan een tijdschrift, boek of afstandsbediening makkelijk gepakt worden.

Sporten, gezond eten en op tijd rust nemen: het is de gouden formule om fit te blijven. Ook beter voor jezelf zorgen en het maximale uit je rust halen? Vraag online of in de winkel advies aan de slaapadviseurs van Beter Bed én ontdek de complete boxspringcollectie. O ja, de boxsprings kun je helemaal zelf samenstellen, zowel op comfort als op stijl.

nog meer: Samenwerking