WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Waarom dit de allerfijnste vloer van dit moment is

Verschillende soorten vloeren hebben de afgelopen jaren de revue gepasseerd als dé vloer van het moment. Maar er is één soort vloer waar wij echt geen genoeg van kunnen krijgen. De mogelijke ontwerpen zijn namelijk eindeloos en het materiaal is oersterk. Benieuwd om welke vloer het gaat? We leggen dat hieronder haarfijn uit.

In samenwerking met Ambiant

Voeten van de vloer

Zonder twijfel onze favoriet: de pvc vloer. En dat komt bovenal omdat pvc er in tal van vloerstijlen is, zo blijkt ook uit de vtwonen by ambiant-collectie. Deze uitgebreide collectie aan vloeren vat alle trends op interieurgebied samen. Van pvc-houtlook tot visgraat en betonlook. Maar bijvoorbeeld ook het bijzondere blokpatroon waardoor je de sfeer van een monumentaal pand naar binnen haalt. De keuze is reuze! Doordat een groot deel van de collectie een natuurgetrouwe structuur heeft (ook wel EIR, Embossed in Register, genoemd) is bijvoorbeeld de ‘houten’ vloer bijna niet van echt hout te onderscheiden.

Interieur met betonvloer en houten wand.

5x slimme voordelen

Maar er is meer, veel meer. Er zitten namelijk tal van voordelen aan de pvc vloeren uit de vtwonen by ambiant-collectie. We zetten een aantal voordelen op rij:

1. De vloeren zijn oersterk

Het materiaal van vtwonen pvc vloeren is oersterk waardoor de vloeren lang meegaan. De kunststof vloeren bestaan uit meerdere lagen en zijn afgewerkt met een zogeheten PU-toplaag. Niet nodig dus om na een korte periode alweer aan de slag te gaan met opknapbeurten. Deze vloeren zijn here to stay.

2. Onderhoud, wat is dat?

Het ijzersterke materiaal is onderhoudsvriendelijk. Ze kunnen gemakkelijk tegen een stootje, water en.. bijna alles wat er in een gemiddeld huishouden op de grond wordt gelanceerd. Ideaal voor een huis waarin optimaal geleefd wordt – of dat nou is door rennende kindervoeten of een huis vol borrelende vrienden.

3. Warme voeten

De koude winter nadert en daarom is het fijn om te weten dat de pvc vloeren uit de vtwonen by ambiant-collectie geschikt zijn voor vloerverwarming. Fijn!

4. Goed voor de planeet

Mede doordat pvc vloeren zo lang meegaan, zijn ze een stuk beter voor de planeet dan andere soorten. Maar denk ook bijvoorbeeld aan vloerverwarming: door de extreem lage weerstand van de pvc vloeren kan de warmte snel door de vloer heen naar de leefruimte. Dit bespaart een hoop overbodige energie, warmte én geld.

5. Je kunt er een speld op horen vallen

Of toch niet, want door de geluiddempende onderlaag van 10 dB weerkaatsen de vloeren nauwelijks geluid. Fijn voor de buren, maar zeker ook voor jezelf.

Redenen genoeg dus om een kijkje te nemen in de brede collectie aan pvc vloeren uit de vtwonen by ambiant-collectie. Benieuwd hoe zo’n vloer er in jouw interieur uitziet Bekijk snel de hele collectie, bestel een paar stalen óf bekijk de vloeren via augmented reality tool in je eigen interieur.

nog meer: Samenwerking