WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Vloer kiezen? Ontdek welke het best bij jouw woonstijl past

Het is geen geheim dat meubels beter tot hun recht komen op een knappe vloer. Wist je dat pvc vloeren er in allerlei uitvoeringen zijn? Voor elke woonstijl is de perfecte match te vinden. Van fraai visgraatmotief tot stoere betonlook: voor welke vloer ga jij kiezen?

In samenwerking met Ambiant vloeren

beton vloer

Luxe industriële vloer kiezen

Gaat jouw voorkeur uit naar strakke vormen, heldere lijnen en materialen met een stoere uitstraling? Dan sluit een luxe industrieel interieur waarschijnlijk perfect aan op je smaak. Deze stijl is een beetje rauw en daar hoort natuurlijk ook een stoere vloer bij. Eentje in de categorie kan-tegen-een-stootje, zoals betonlook pvc. De Basic en Composite vloeren uit de pvc collectie van vtwonen by ambiant hebben een prachtige, natuurgetrouwe look. Daarbij is er keuze uit verschillende mooie kleuren, zoals lichtgrijs of antraciet.

beton vloer

Met de luxe industriële woonstijl geef je een rauw randje aan je inrichting.

houten vloer stoel
houten vloer vazen

Sober chic

Houd jij van een sober en chic interieur? Dan val je vast als een blok voor mooie houtstructuren, natuurlijke kleuren en functionele woonitems met een stoere metalen touch. Doordat er in deze woonstijl weinig poespas te vinden is, ontstaat er een strak en sereen totaalbeeld. Als basis van dit interieur is een pvc vloer met een traditionele rechte plank heel geschikt. De uitvoering kies je zelf: van naturel tot een donkere gerookte look en van smalle tot extra brede ‘houten’ plank: de vtwonen by ambiant pvc collectie is verrassend veelzijdig.

visgraatvloer stoelen tafel
Hongaarse punt tafel

Stoer klassiek

Ook moderne interieurs met klassieke details en sierlijke afwerkingen blijven een dikke hit. Welke vloer daar het best bij past? Een elegante visgraatvloer of Hongaarse punt. Groot pluspunt van pvc ten opzichte van echt hout is dat het waterbestendig is. Feestje gehad? Dan heb je de vloer in no time weer schoon, want je kunt er gewoon met een sopje en dweil overheen. Da’s lekker makkelijk. En dat terwijl de vtwonen by ambiant pvc vloeren haast niet van echt hout te onderscheiden zijn: je kunt de nerven en noesten niet alleen zien, maar zelfs voelen.

Welke vloer past bij jouw woonstijl?

Van landelijk tot klassiek: met een pvc vloer kun je alle kanten op. Je haalt hiermee een vloer in huis die de show steelt én makkelijk schoon te maken is. Door het sterke, waterbestendige en geluiddempende karakter is dit type vloer trouwens ook heel geschikt voor in de keuken, in de badkamer of op de trap. Ontdek de hele vtwonen pvc collectie en vraag stalen op, of bekijk via de vtwonen AI-tool hoe jouw favoriete vtwonen pvc vloer in je eigen interieur staat.

nog meer: Samenwerking