WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Viva la veranda! Vergroot je thuisgeluk met extra leefruimte

Met een veranda heb je er een pracht van een buitenruimte bij. Hallo daglicht, mooi uitzicht en 365 dagen per jaar genieten van buiten! Van ontbijt in de zon tot tuinfeest: in Weer verliefd op je huis zien we hoe veel mogelijkheden een veranda biedt.

In samenwerking met Verasol

Het hele jaar genieten

Met een veranda vergroot je de mogelijkheden van je tuin én het is de manier om thuis meer leefruimte te creëren. Schuif je de deuren dicht, dan kun je het hele jaar door van buiten genieten. Hoe fijn: genieten van een koffietje bij de eerste zonnestralen of met vrienden borrelen in de avondzon. En dat alles met een fantastisch uitzicht. Wedden dat de veranda al snel je favoriete plek in huis wordt?

Glazen dak

Met (schuif)wanden aan de voor- en zijkant maak je van een veranda een comfortabele tuinkamer, zien we in aflevering 7 van Weer verliefd op je huis. Stylist Marianne kiest voor een op maat gemaakte Verasol Profiline veranda. De antracietkleurige constructie past goed bij het ontwerp van het huis in Oss. Dat is het voordeel van maatwerk: er is keuze uit een heleboel kleuren, stijlen in afwerking en verschillende types daken en wanden. En alles op de millimeter nauwkeurig gemaakt, passend voor jouw woonsituatie.

Bak aan licht

Marianne kiest in Oss voor een veranda met een verhoogd dak in combinatie met glazen schuifwanden. Dat zorgt voor een ruimtelijk totaalplaatje. Hierdoor behouden Bas en Eddie ook binnen in hun huis genoeg daglicht. En dan dat uitzicht. Voor de mannen – die wel van een feestje houden – is hun nieuwe tuinkamer een schitterende aanwinst, waar ze het hele jaar door vrienden kunnen uitnodigen voor een tuinfeest. De discobal hangt alvast klaar.

Klaar voor lange zomeravonden

Met de schuifdeuren van de veranda helemaal open, geniet je het vroege voorjaar tot laat in het najaar van buiten. Koelt het toch af? Dan schuif je de deuren dicht en is het heerlijk vertoeven in je eigen comfortabele tuinkamer. Marianne maakt de sfeer in de veranda af met een kunstolijfboom, niet van echt te onderscheiden. Kijk, dat maakt de mediterrane sfeer helemaal af!

Hoe ziet jouw ideale veranda eruit? Begin met fantaseren en bekijk alle veranda’s en tuinkamers van Verasol. Met keuze uit diverse kleuren, afmetingen en afwerkingsmogelijkheden stel je die helemaal volgens jouw wensen en behoeften samen, passend bij jouw woonsituatie.

nog meer: Samenwerking