WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Van zen-moment tot energy boost: 3x de perfecte geur voor iedere ruimte

Mmm, wat ruikt het hier lekker. Wie wordt er nu niet blij van zo’n compliment? Door een fijne geur te verspreiden, maak je het thuis extra persoonlijk en vertrouwd. Zo vind je voor elke ruimte in huis de perfecte geur.

In samenwerking met Glade

Niets fijner dan ergens binnenstappen terwijl er een heerlijke geur je tegemoet komt. Natuurlijke, essentiële oliën doen niet alleen iets met de sfeer in huis, maar ook met je stemming: een geur kan energie geven, een geluksgevoel bezorgen of je weer helemaal in balans brengen na een hectische, drukke dag. Dat effect is het meest krachtig als je de geuren afstemt op de verschillende ruimtes in huis, met hun bijbehorende functies.

Geluk is een geur

Zo vervelend als vieze luchtjes in huis zijn, zo gelukkigmakend kan een fijne geur zijn. Zeker als het een frisse geur is die zorgt voor een fikse portie positiviteit. De Pure Happiness-geurstokjes uit de Aromatherapy-lijn van Glade doen precies dat. De heerlijke mix van ingrediënten, zoals frisse sinaasappelolie uit Zuidoost-Brazilië en etherische olie van neroli-bloesem, geeft een energieboost. Hierdoor is het een ideale geur voor in de woon- of werkkamer.

Oase van rust

Waar de ene ruimte vraagt om geuren die een opkikker geven, wil je op andere plekken in huis juist lekker ontspannen. Zoals in de badkamer. Dus: laat het bad vollopen, neem een ontspannend gezichtsmasker en claim een halfuur me-time. Tover de ruimte om tot een oase van rust met de Calm Mind-geurstokjes en snuif de heerlijke geur op van Italiaanse bergamot en Guatemalaans citroengras.

Slaap lekker

Dé plek voor ultieme ontspanning is natuurlijk de slaapkamer. Een geur die hier goed past, is die van Australische sandelhout. Vanwege het rustgevende effect wordt deze geur vaak gebruikt tijdens meditaties. Franse lavendel ruikt niet alleen heel lekker – alsof je even in de Provence bent – maar het staat ook bekend om de positieve invloed op een goede nachtrust. Laat die twee nu net samenkomen in de Moment of Zen-geurstokjes, die precies doen wat ze beloven: jou in no-time helemaal zen laten voelen.

Natuurlijk zijn de bovenstaande drie geuren ook in andere ruimtes in huis te gebruiken, aan jou de keuze. Een voordeel van geurstokjes is dat ze zorgen voor een constante, regelmatige verspreiding van de geur in huis. Eén flesje is voldoende om een ruime kamer heerlijk te laten ruiken, zonder dat het overweldigend aanwezig is. En de geurintensiteit? Die bepaal je zelf, door meer of minder geurstokjes in het flesje te zetten. Ook fijn: de geuren uit de Aromatherapy-lijn van Glade worden verspreid via natuurlijke rotan geurstokjes én komen in een stijlvolle, milieuvriendelijke verpakking.

Wil jij je ook écht thuis voelen in een huis waar het heerlijk ruikt? Ontdek de kracht van natuurlijke essentiële oliën en verrijk je huis met de geurstokjes van Glade Aromatherapy.

nog meer: Samenwerking