WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Van rommelige badkamer naar mini-spa in 5 simpele stappen

Niets fijner dan na een lange werkdag onder de douche springen. Muziekje op de achtergrond, kaarsen aan en ontspannen maar. Totdat het oog valt op de rondslingerende was, verdwaalde shampooflessen en die overvolle wastafel. Herkenbaar? 5 tips om van de badkamer een mini-spa te maken.

In samenwerking met Grohe

Grohe mini spa

Lege wastafel

Een volle wastafel oogt niet alleen rommelig, de kans dat in de haast een dure parfumfles wordt omgestoten, is ook nog eens behoorlijk groot. Houd de wastafel daarom leeg en gebruik spiegelkasten en hangkasten onder de wastafel voor de spullen die je dagelijks gebruikt. Zet verzorgings- en beautyproducten die je maar een paar keer per week nodig hebt in een kolomkast.

Spic en span

Een lege wastafel is een stuk makkelijker schoon te houden. En nodig ook, want wat trekt zo’n meubel toch een hoop stof aan. Om over de hoeveelheid haren en tandpastaspetters nog maar te zwijgen. Maak er een gewoonte van de wastafel elke ochtend even af te nemen. Hang een mooie papierdispenser neer, zet een lekker ruikende schoonmaakspray in de kast en binnen één minuut is de boel weer spic en span. Da’s fijn ontspannen ‘s avonds.

Design-douche

De boel kan nóg zo goed opgeruimd zijn, als je vervolgens onder een slappe waterstraal staat, valt er weinig te genieten. Gelukkig is daar onder de nieuwe design-douchesets van Grohe geen sprake van. Neem de royale Grohe Euphoria 310 met maar liefst drie verschillende straalstanden én een massagehanddouche. Door de speciale TurboStat-technologie heb je geen last van vervelende temperatuurschommelingen en dankzij het slimme ontwerp zijn alle Grohe-douchesets makkelijk aan te passen op bestaande boorgaten.

Van rommelige badkamer naar mini-spa in 5 simpele stappen
Van rommelige badkamer naar mini-spa in 5 simpele stappen

Hotel-chic

Ergernis nummer één: een open kast vol slordig opgevouwen handdoeken in allerlei maten en kleuren. Investeer daarom in mooie, kwalitatief goede handdoeken in één tint, rol ze losjes op en stal uit in de kast. Los oprollen ziet er leuk uit én zorgt ervoor dat de handdoeken genoeg lucht krijgen, waardoor ze lekker zacht blijven. Helemaal hotel-chic, dus.

Creëer eenheid

Herhaling zorgt voor eenheid en rust. Laat dezelfde tinten, materialen en vormen daarom de badkamer terugkomen. Van badmat en spiegel, tot wasmand en planten. Met de nieuwe douchesets van Grohe kan de douche zelfs matchen met je favoriete stijl. Een ronde, ovale of vierkante regendouche? L-formaat of toch liever XL? Aan het plafond gemonteerd of aan de wand? De douchesets van Grohe stel je helemaal zelf samen. Ontdek hier de drie bestsellers: Tempesta, Euphoria en Rainshower SmartActive en maak van douchen een moment om elke dag naar uit te kijken.

nog meer: Samenwerking