WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Van duurzame vloer tot houten jaloezieën: zo leg je de perfecte basis in huis

Bij het (her)inrichten van een ruimte zijn de vloer en de gordijnen vaak niet de eerste opties waar je aan denkt. Toch kunnen ze een ruimte maken of breken en zijn ze het fundament van een kamer. Tijd om de focus te verschuiven. Combineer de vloer met de raamdecoratie en zorg voor de ultieme sfeer in huis.

In samenwerking met Karwei

Van duurzame vloer tot houten jaloezieën: zo leg je de perfecte basis in huis - Karwei
Van duurzame vloer tot houten jaloezieën: zo leg je de perfecte basis in huis - Karwei

Laminaat-toppers: betonlook en visgraat

Vooral de vloer kan voor een gigantisch verschil in sfeer zorgen. Qua prijs-kwaliteit een topper en je kan met laminaat ook nog eens alle kanten op. Een van de favorieten in de vtwonen collectie bij Karwei is de laminaat-betonlook-vloer. Hiermee creëer je een stoere, industriële sfeer. Deze lookalike oogt koel, maar schijn bedriegt want laminaat betekent heerlijk warme voeten. De vloer is ook nog eens gemaakt van oersterk materiaal, waardoor er twintig jaar garantie op zit. De betonlook is verkrijgbaar in drie kleuren dus er is altijd wel een tint die bij jouw interieur past. Liever iets klassiekers op de vloer? Dan past het visgraat-laminaat perfect bij jou. Hiermee creëer je direct een stijlvolle, chique sfeer.

Nieuwste aanwinst: een duurzame vloer

Nog zo’n parel uit de nieuwste vtwonen collectie bij Karwei is de EVC-vloer met clickverbinding. Oftewel: het ecologische zusje van PVC. EVC voldoet aan dezelfde hoge eisen als PVC, maar heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Zo zijn de vloeren 100% recyclebaar en gedeeltelijk gemaakt van hergebruikte materialen. Oh, en natuurlijk niet geheel onbelangrijk: de vloer ziet er prachtig uit voor een fijne prijs.

Van vloer tot raamdecoratie: Zo leg je de perfecte basis in huis
Van vloer tot raamdecoratie: Zo leg je de perfecte basis in huis

Ja voor jaloezieën

Wat ook een enorm sfeermaker in huis is, is raamdecoratie. Waar gordijnen over het algemeen enkel open en dicht kunnen, heb je met jaloezieën alle controle over de lichtinval in huis. De vtwonen houten jaloezieën kunnen verschillende kanten op, waardoor je altijd de perfecte lichtinval kunt vinden.

Roll it

Rolgordijnen zorgen voor die heerlijke cocoon-vibe door het buitenleven helemaal buiten te sluiten. Voor een slaapkamer zijn verduisterende rolgordijnen perfect, want ook in de zomer wanneer de zon zich al vroeg laat zien, blijft het binnen lekker donker. In de vtwonen collectie vind je verduisterende stoffen, maar ook transparante en lichtdoorlatende varianten.

“Dat een kamer kleiner wordt van gordijnen mag naar het land der fabeltjes.”

De ultieme sfeermaker: gordijnen

Er bestaan genoeg misvattingen over gordijnen. Bijvoorbeeld dat een kamer er kleiner van wordt. Niks is minder waar als je kiest voor transparante of lichtdoorlatende gordijnen. Ze geven direct sfeer en zorgen ook voor minder inkijk. Heb je een gietvloer, minimalistische inrichting of zeer grote ramen, dan kunnen deze nog weleens zorgen voor vervelend gegalm. Dan doen vtwonen kant-en-klaargordijnen wonderen voor de akoestiek in je huis. De stof absorbeert als het ware het geluid, dus je hebt nooit meer last van echo’s.

En of je nu kiest voor jaloezieën, rolgordijnen of plisségordijnen: ze zijn allemaal zelf eenvoudig in te korten of door Karwei op maat te maken.

Vloeren- en raamdecoratiecollectie

Karwei heeft samen met vtwonen een lijn gelanceerd waarmee je alle kanten op kunt als het gaat om vloeren en raamdecoratie. Bekijk de nieuwste collectie in de Karwei bouwmarkt of vraag een stofstaal aan via de website. Helemaal naar wens op maat gemaakt.

nog meer: Samenwerking