WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Trendalert: deze 2 woontrends gaan we heel veel zien dit najaar

De zomer hebben we achter ons gelaten, dus het is tijd om ons te focussen op de nieuwste najaarstrends . Of je nu van grotesk en kleurrijk houdt of liever voor licht, sereen en natuurlijk gaat: dit najaar is er voor ieder wat wils.

In samenwerking met Karwei

Terug naar de basis

Als we afgelopen tijd iets hebben geleerd, is het wel dat een huis waar je je fijn en geborgen voelt heel belangrijk is. Daar is de trend Aardse Allure, zoals Karwei deze heeft genoemd, op gebaseerd. De trend speelt in op cocoonen: de behoefte om je terug te trekken in een warm, veilig huis.

De natuur als inspiratie

De vormen zijn organisch, mooi rond dus, en gebaseerd op de schoonheid van de imperfectie. Met witte naturellen en veel wittinten staat deze trend voor een nieuw begin en een schone lei; en yep, daar hebben we na de afgelopen tijd best wel behoefte aan. Deze woontrend is zowel eenvoudig als elegant, maar staat tegelijkertijd ook uitgesproken en krachtig.

Shop de stijl: Aardse Allure

Romantiek Royaal

Waar de vorige trend sereen, elegant en eenvoudig is, is de tweede najaarstrend van Karwei, Romantiek Royaal, het tegenovergestelde. Bij deze woontrend wordt de neiging tot escapisme (het terugtrekken in je huis) vertaald in maximalisme. Dus geen Marie Kondo en het weggooien van alles wat geen joy sparkt, maar heel veel overdaad. Wat je dan krijgt? Veel dessins, veel kleur en veel elementen. Alles kan en alles mag.

One of a kind

Bij de trend Romantiek Royaal combineer je bravoure met romantiek. Kleurexplosies zijn een must en van accessoires heb je nooit genoeg. Door veel verschillende dessins, kleuren, stoffen, vormen én stijlen te mixen ontstaat er een vrolijk interieur met een persoonlijk karakter. Hoe royaler de mix van patronen en kleuren, hoe beter. Dus spat uit elkaar van enthousiasme, mix en match erop los en leef je uit.

Shop de trend: Romantiek Royaal

Aan de slag

Inspiratie gekregen om je huis om te toveren tot een licht, warm bad of ga je juist all the way met Romantiek Royaal? Je kunt sowieso terecht bij Karwei. Van verf tot verlichting, behang, raamdecoratie, meubelen en accessoires. Kijk op karwei.nl voor het hele assortiment en meer wooninspiratie.

nog meer: Samenwerking