Spot on! Met deze slimme verlichting geef je sfeer aan je interieur

In samenwerking met Philips Hue

beeld vtwonen Beeld

Wil je meer kleur in huis, maar heb je geen zin om de kwasten erbij te pakken? Hoeft ook niet, want met slimme verlichting kleur je met één tik in de app elke muur in huis. Juist, da’s pas makkelijk. Bovendien kun je zo altijd de sfeer creëren die bij je stemming past: van romantisch tot praktisch, alles kan.

Lees verder onder de advertentie

Of je nu dol bent op zachte, warme tinten of juist meer van felle tinten houdt: je hoeft echt niet meer met verfrollers in de weer. Met slimme led-verlichting haal jij altijd de kleur in huis die je wilt. En het mooie is: je selecteert net zo makkelijk een andere kleur. Van warm zachtwit en koel witlicht tot een heel scala aan knap gekleurd licht in alle tinten die je maar zou willen (hallo roze muur!). Met de slimme kleurrijke verlichting van Philips Hue kun je alle kanten op en geef je elke ruimte in huis met één tik in de app kleur én sfeer.

Swipen en kleuren

Maar slimme verlichting biedt nog veel meer voordelen. Via de Hue-app kun je alle lampen direct in één keer uitdoen als je de voordeur achter je dichttrekt. Of je schakelt vanuit de hangmat op je vakantieadres de verlichting juist aan om inbrekers te weren. Of wat dacht je van met één swipe switchen van fel leeslicht tijdens een werkavond naar sfeerverlichting als je wilt ontspannen op de bank? Ook leuk: laat de verlichting in huis volledig meebewegen met je favoriete muziek. Of beleef op de bank dat ultieme bioscoopgevoel met verlichting die synchroniseert met je favoriete film.

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

Lekker makkelijk

Voor welke sfeer en kleur je ook gaat: met het verlichtingssysteem van Philips Hue kun je heel het huis slim verlichten. Van sta- tot hanglamp en van buitenverlichting tot inbouwspots en lichtstrips: je bedient ze via de Hue-app op je telefoon. Wil je een verlichtingssysteem voor het hele huis waarbij je tot wel vijftig lampen kunt aansluiten, sensors kunt toevoegen, op afstand kunt bedienen en over andere features beschikt? Ga dan voor het uitgebreide Hue Bridge-systeem dat alles centraal aanstuurt. Liever kleinschalig (beginnen)? Met het bluetooth systeem kun je maximaal tien lampen in dezelfde kamer bedienen. Om te kijken welk systeem het beste bij jou past, kun je hier kijken.

beeld vtwonen Beeld

Ideale sfeermaker

Beide verbindingssystemen installeer je binnen een paar minuten, dus je hoeft niet moeilijk te doen met kabels. Ideaal als je niet zo’n klusser bent. Je koppelt ze daarna eenvoudig aan de Philips Hue-app waarna je tal van mogelijkheden hebt. Zo kun je de lampen eenvoudig dimmen of juist feller zetten. Ook een leuke optie: orden de lampen per kamer en ruimte en maak daarna een Hue-scènegalerij waarmee je met één klik je ideale sfeer creëert. Wist je dat je keuze hebt uit maar liefst 16 miljoen kleuren? Lang leve de sfeermaker in huis!

Lees verder onder de advertentie

Nieuwsgierig naar alle verlichtingsmogelijkheden van Philips Hue? Bekijk hoe je de juiste sfeer kunt creëren en ontdek wat bij jou past. Wil je meer weten over licht dat beweegt op muziek of film, klik hier.