WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Spelen met licht: voor deze uitdagende raampartijen zijn shutters ideaal

Sfeervolle raamdecoratie maakt elke ruimte in huis af. Maar wat te kiezen voor openslaande deuren, schuine ramen, een serre of erker? Wij zetten vier uitdagende raampartijen op een rij waarvoor shutters een uitkomst bieden.

In samenwerking met Jasno

Ingenieus maatwerk

Een serre of veranda bestaat grotendeels uit glas, vaak met zicht op de tuin. Natuurlijk is het belangrijk dat deze fijne ruimte de lichtste plek van het huis blijft, maar… passende zonwering is onmisbaar voor privacy én om de warmte en het licht af en toe ook buiten te houden. Shutters bieden uitkomst omdat ze exact op maat worden gemaakt. Wist je dat de shutters van Jasno – dankzij ingenieus maatwerk – zelfs geschikt zijn voor een serredak? Met een handige telescopische stok zet je de lamellen in de perfecte stand en geniet je van een waanzinnig mooie lichtinval in huis. Bij dakramen worden de Primewood shutter panelen voorzien van een speciaal frame en een zogeheten jachtsluiting, zodat de shutters goed sluiten.

Open of dicht? Jij bepaalt

Weleens gedacht aan shutters op een railsysteem? Dat is ideaal voor openslaande deuren naar de tuin of een schuifpui. Zo klap je de shutters eenvoudig open en schuif je ze naar de zijkant om de deuren te openen. Mooi, praktisch én ruimtebesparend. Leuk weetje: de shutters van Jasno zijn gemaakt van duurzaam Paulownia-hout, een lichte, supersterke houtsoort. Dit materiaal heeft van nature een isolerende en warmtewerende werking én geeft de shutters een prachtige uitstraling.

Erker als eyecatcher

Ook prachtig: gekleurde shutters in een erker. Zo zijn de shutters van Jasno verkrijgbaar in een breed assortiment lak- en beitskleuren, maar kun je ook kiezen voor jouw favoriete RAL classic-, Farrow & Ball- of NCS-kleur.

Een voordeel van shutters is dat ze in de winter de warmte binnenhouden en deze in de zomer buiten houden. Uiteraard is ook de lichtinval perfect te regelen: niet te veel als de zon schijnt, maar niet te weinig als het bewolkt is. Shutters van Jasno met een tussenverbinding geven nóg meer vrijheid om te spelen met licht. Laat bijvoorbeeld de onderste panelen dicht voor privacy en open de bovenste panelen voor een natuurlijke lichtinval. Even de ramen lappen of optimaal genieten van een pril zonnetje? Zet de shutters dan helemaal open.

Schuin, rond of driehoekig

Speciale raamvormen in huis voegen iets bijzonders toe aan het interieur. Dat vraagt om gezien te worden. Schuin, (half)rond, driehoekig of een draaikiepraam: met shutters komt zo’n bijzondere raampartij extra goed tot zijn recht. Ook een uitdagende raampartij die je wilt laten shinen met stijlvolle shutters? Maak een afspraak voor een adviesgesprek bij je thuis met een van de Jasno-adviseurs of vraag een van de gratis brochures aan. En… niks is te gek, want maatwerk raamdecoratie is bij Jasno juist de standaard.

Heb je een vraag of wil je meer informatie over de producten van Jasno? Neem dan contact op via het contactformulier.

nog meer: Samenwerking