WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Shine bright: 3x inspiratie voor de keuken

Het juiste materiaal, de slimste apparatuur, passende tegels en perfecte grepen: een keuken uitzoeken is misschien wel een van de leukste klussen als het om verbouwen of verhuizen gaat. Maar hoe wordt een keuken écht bijzonder? Deze drie tips geven extra luxe én comfort.

In samenwerking met Mandemakers Keukens

Luxe verlicht

Spotjes boven het kookeiland kennen we allemaal, maar vergeet ook indirect licht in de keuken niet. Hierdoor krijgt de keuken een warme uitstraling en het oogt ook luxe, zoals met greeplijstverlichting. Hierbij is de verlichting tussen het aanrechtblad en de keukenkastjes verwerkt. Ook kastverlichting is zo’n voorbeeld van indirect licht. Extra leuk: deze verlichting is zelf aan te passen, zodat het past bij elk moment van de dag.

Keuken met karakter

Geef de keuken extra karakter en kies voor structuur in de fronten. Keukenfronten met een ‘ribbel’ – oftewel een lamellen structuur – hebben een speels en stijlvol effect. Dit kan in de gehele keuken, maar een afwisseling tussen verschillende fronten kan ook heel mooi staan. Fronten met een gladde afwerking in het kookeiland en fronten met een lamellen structuur op de keukenkasten tegen de muur geven de keuken diepte.

Etaleren kun je leren

Waarom alles wegstoppen achter dichte keukenkasten? Glaskasten zijn terug van weggeweest en dé manier om de keuken een chique, stijlvolle uitstraling te geven. Bovendien heb je door de elegante verlichting een plek om de mooiste keukenspullen in uit te stallen. Knappe wijnglazen, Portugees aardewerk of enkele mooie kookboeken: ze komen allemaal tot hun recht in een glaskast.

Dé keuken van nu

En wat als je al bovenstaande aspecten combineert? Maak kennis met de i-luminate keuken van Mandemakers Keukens: een stralende keuken met verzonken greeplijsten, regelbare verlichting en een walnootkleurig ribbelfront. Oftewel: een en al allure, maar ook een keuken die lekker praktisch is. Deze keuken in het echt zien? Bezoek dan een van de showrooms van Mandemakers Keukens en laat je inspireren.

nog meer: Samenwerking