WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Proost! Zo is je leefkeuken ingericht voor elk feestje

Uitgebreid koken met familie en vrienden. Lekker borrelen met een huis vol. Een riante leefkeuken biedt alle ruimte voor gezelligheid. In ‘Weer verliefd op je huis’ maakte vtwonen-stylist Eva van de Ven deze woonwens van het gezin uit Dordrecht waar.

In samenwerking met BSH

Proost! Zo is je leefkeuken ingericht voor elk feestje - BSH

In aflevering 6 van ‘Weer verliefd op je huis’ maakten we kennis met de jonge ouders Dennis en Desidera. Het stel heeft een druk sociaal leven; ze houden van gezelligheid en het is bij hen thuis vaak een zoete inval. En dus droomden ze van een riante leefkeuken. Gelukkig wist stylist Eva wel raad met die wens: de keuken werd compleet vernieuwd en kreeg een mooie centrale plek in de woonruimte, aan de voorkant van het huis bij een groot raam. Lekker licht én levendig!

Schuif maar aan

Op advies van Eva koos het stel voor lichte kleurcombinaties in de keuken, met een marmeren werkblad. En genoeg stoelen, voor wie maar wil aanschuiven. Wie vaak (spontaan) mensen over de vloer krijgt, moet natuurlijk een grote – en goed gevulde – koelkast hebben. De nieuwe keuken van Dennis en Desidera heeft niet één, maar twee grote koel-vriescombinaties van Bosch. Die bieden meer dan genoeg ruimte voor als ze een feestje geven of eters krijgen.

Koelkast vol lekkers

Slim is dat Eva koos voor koelkasten met het speciale versheidssysteem VitaFresh van Bosch. Zo blijft al het eten dat Dennis en Desidera inslaan tot wel drie keer langer vers, want de lades zijn afzonderlijk van elkaar in te stellen. Vlees of vis? Temperatuur zo laag mogelijk. Voor fruit of groente, zet je in een handomdraai de luchtvochtigheid omhoog. Zo blijft het eten langer goed en voorkom je voedselverspilling. Wel zo duurzaam én… altijd verse producten voorhanden.

Proost! Zo is je leefkeuken ingericht voor elk feestje - BSH
Proost! Zo is je leefkeuken ingericht voor elk feestje - BSH

Cocktail time

Met kunst aan de muur, verse bloemen en sfeerkaarsen maakte Eva van de keuken een verlengstuk van de woonkamer. Doordat er ook genoeg bergruimte is, blijft de keuken bovendien strak en opgeruimd. Feestje? Ook dan is de keuken de place to be. Erg gezellig is het om al vóór de eerste vrienden komen een borrelplank klaar te zetten, bijvoorbeeld met kristallen longdrinkglazen, een vers gesneden limoentje en een cocktailshaker. Als dat er niet uitnodigend uitziet… Proost!

Ook fan van lekker eten en borrelen met familie of vrienden? Maak van de leefkeuken het kloppend hart van het huis, waar iedereen zich welkom voelt. En waar de koelkast altijd goed gevuld is met lekkere dingen. Bekijk alle koel-vriescombinaties van Bosch en ga je alvast verheugen op veel gezelligheid in huis.

nog meer: Samenwerking