WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Perfect match: dé orchidee voor jouw interieur

Van chic wit tot een uitgesproken kleur mét dessin die niet misstaat in een bohemian interieur. Voor elke woonstijl is de juiste orchidee te vinden. Welke het beste bij jou past? Ontdek het hier!

In samenwerking met Papicco

Witte orchidee in een stijlvolle woonkamer - vtwonen

Basic chic

Wie van een basic interieur houdt, creëert rust in huis met een palet van ton sur ton wit, beige en zachte grijzen. Door hier en daar een witte phalaenopsis toe te voegen, krijgt het net even die luxe twist. Een pot in dezelfde kleur of een warme aardetoon doet het altijd goed bij deze orchidee.

Bohemian mix

Mag het wel wat meer knallen voor de nodige summer vibes en de sfeer van exotische oorden, kies dan voor een vlinderorchidee uit de Tropical collectie van Papicco, met tinten die variëren van flamingo-roze tot lila. Dat bijzondere patroon van de Colibri-orchidee alleen al; net een klein kunstwerk.

Eclectisch

Over kunstwerken gesproken; met de exemplaren uit de Art collectie haal je een Mondriaan, Vermeer of Rembrandt in huis. Ze werden vernoemd naar de bekende kunstenaars, omdat de bijzondere kleursamenstellingen en bladdessins zich helemaal thuis voelen in een creatieve omgeving. De gele tonen zorgen voor een vrolijke noot.

Kleurrijke orchidee in een sfeervol interieur - vtwonen
Witte orchidee - vtwonen

Stoer romantisch

Een romantisch interieur met een stoer randje vraagt om een bijzondere orchidee. Tip: kies voor een unieke 4- of 5-taks orchidee uit de Festival collectie van Papicco, voor een heuse wolk aan bloemen. Geen held wat betreft het verzorgen van orchideeën? Met de bijgeleverde pot met waterreservoir en een speciaal rietje waarmee de orchidee zelf water opneemt, krijgt de plant altijd voldoende water. Zo blijft de orchidee extra lang mooi en hoef je nauwelijks om te kijken naar de verzorging ervan.

Klassiek modern

Naast stijlvol is de paarse phalaenopsis een tikkeltje mysterieus. De dieppaarse kleuren zorgen voor een rijk gevoel en laten zich makkelijk blenden in een klassiek en modern interieur. Op zoek naar een origineel wooncadeau? Met namen als Martini en Gin zit je met de orchideeën uit de Nightlife collectie van Papicco altijd goed.

Vers van de kweker

De orchideeën van Papicco worden rechtstreeks vanaf de kweker thuisbezorgd in een speciaal ontwikkelde verzenddoos. Daarmee blijft de versheid van de bloem gegarandeerd en weet je zeker dat de orchidee heel aankomt en kan shinen in je interieur.

nog meer: Samenwerking