Nooit meer vervelende vlekken op de muur? Dan heb je deze verf nodig

beeld vtwonen Beeld

Een mooie kleur op de muur staat oh zo gezellig, maar houd het maar eens netjes…Van vieze kinderhanden in de keuken tot de hond die zich uitschudt in de hal: de wanden worden er niet bepaald mooier van. Wij leggen je uit hoe je dit voorkomt, zodat de muren superstrak blijven. Dáág vieze vlekken!

Lees verder onder de advertentie

In samenwerking met Flexa

Type verf

Sommige ruimtes in huis worden nou eenmaal intensiever gebruikt dan andere. Denk aan een moddervlek in de hal, geknoei van kinderen in de eet- of woonkamer en vlekken van etensresten in de keuken. Ben je van plan de muur een kleur te geven én mag er geleefd worden in huis? Dan is het slim om na te denken over welk type verf je in huis haalt.

Rustig kleurenpalet

Neem Dennis en Bianca uit Geffen, te zien in aflevering 1 van Weer verliefd op je huis. Met vier kinderen in huis is het altijd een gezellige boel in de woonboerderij. Kleur op de muren moest er komen, maar wél met een rustig eindresultaat. Toch geeft Dennis aan dat hij ‘wel wat meer spanning’ in het kleurenpalet wenst. Hoe je die twee wensen combineert? Daar weet stylist Frans natuurlijk wel raad mee. Een subtiel kleurenpalet met verschillende vergrijsde beigetinten zorgt voor harmonie in huis én geeft diepte. Wij zeggen: copy-paste naar thuis.

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

Dáág vieze vlekken

Stylist Frans gebruikt dezelfde tinten door het hele huis. Worthy Clay in de hal en slaapkamer, Worthy Clay en Porcelain Mould in de woonkamer en Betongrijs in de keuken. De houten keukenfrontjes voegen warmte toe. Om ervoor te zorgen dat de muren mooi blíjven kiest hij voor Flexa Easycare muurverf. De lijn bestaat uit prachtige matte, duurzame gekleurde muurverven met superslimme eigenschappen. Wat te denken van een ‘vlekwerende technologie’ die vlekken afstoot waardoor ze niet in de verf trekken? Fijn, want een ketchup-, thee- of chocolademelkvlek is zó gemaakt. In de keuken kiest Frans voor Flexa Easycare Keuken, omdat deze variant zelfs vetvlekken weert. Denk: boter, olie, mayonaise. Pluspunt: ook veelgebruikte ruimtes in huis geef je nu makkelijk een kleur, want een vlekje schrob je er zo weer af.

Extra levendigheid

Kopieer de stylingtrucs van Frans en combineer warme grijs- en beigetinten met verschillende dessins en texturen voor extra levendigheid in huis. Mix en match verschillende tinten muurverf met behang met een print en plaats een salontafel van glad materiaal voor een bank met een stapel fluffy kussens. De sfeer in deze woonboerderij bewijst maar weer: ook met naturellen kun je een warm eindresultaat bereiken. Let’s get cosy!

beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld

Klaar voor kleur?

Flexa Easycare vind je in allerlei kleuren kant-en-klaar in de bouwmarkt. Zit je ideale kleur er niet bij? Zelf (laten) mengen kan natuurlijk ook. Twijfel je nog over de tint? De Easycare kleuren zijn er óók in de vorm van een mini-roller: de Flexa Kleurtester. Fijn voor alle twijfelaars, want zo kun je je favoriete kleuren eindeloos testen op een budgetproof manier.

Bron: In samenwerking met Flexa

Lees verder onder de advertentie
Lees verder onder de advertentie