WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Nóg 3 redenen om Marmoleum te omarmen

Voor een vloer die stijlvol én slijtvast is, rollen wij graag de rode loper uit. Ontdek hier nog 3 andere redenen om ook te kiezen voor Marmoleum in huis.

In samenwerking met Forbo

Forbo Marmoleum vloeren voor een stijlvol huis.
Forbo Marmoleum vloeren voor een stijlvol huis.

1. Dag stofwolken

Marmoleum wordt al meer dan honderd jaar op dezelfde manier gemaakt. Het is niet zonder reden dat de vlakke vloer een blijvertje is. Marmoleum is van nature antibacterieel, schimmelwerend en hypoallergeen. Een stofwolk heeft geen enkele kans zich te verstoppen. Astma? Dan is Marmoleum een gezonde keuze.

2. Groene keuze

Met Marmoleum in huis heb je gigantisch groene grond onder je voeten. Het oer-Hollandse product is namelijk
niet alleen gezond voor zijn huisgenoten, maar ook voor het milieu. Marmoleum wordt gemaakt van natuurlijke materialen als jute, vlas, hars en houtmeel. En het wordt CO2-neutraal geproduceerd. Bovendien gaat de vloer met gemak dertig jaar mee, om daarna te worden vermalen en hergebruikt: over duurzaam gesproken. Weten hoe Marmoleum bij jou thuis staat? Upload een interieurfoto in de vloerplanner van Forbo en ontdek welke mogelijkheden er zijn.

3. Multi-talent

De toepassingen van Marmoleum zijn eindeloos. Een stoere vloer in de gang, maar niet het onderhoudsgedoe
van beton? Een frisse pasteltint in de keuken zonder te tegelen? Kies uit de mooiste kleuren en dessins, maar ook uit volledig effen. Marmoleum houdt bovendien wel van wat mensen over de vloer. Stevige danspassen of een vallend glas verdraagt ie met gemak. Alle reden voor een feestje dus. En laat dat nou precies zijn wat we nodig hebben.

Forbo Marmoleum vloeren voor een stijlvol huis.

Raak geïnspireerd

Blader hier door het Marmoleum-magazine van Forbo voor meer inspiratie. Ontdek de verschillende toepassingen, soorten en stijlen op marmoleum.nl.

Weten hoe de vloer bij jou thuis staat? Bestel eenvoudig een staal via de stalenservice of gebruik de vloerplanner om te kijken wat Marmoleum voor jouw huis kan doen!

nog meer: Samenwerking