WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Nieuwe vloer? Dit multi-talent heeft ‘t allemaal

Ga je verhuizen of verbouwen en ben je op zoek naar een vloer die niet alleen een feest voor het oog, maar ook lief voor je voeten en volledig duurzaam is? Zoek niet verder. Marmoleum is een echte alleskunner. Daarom vier redenen waarom deze showstopper zomaar eens de vloer voor jou kan zijn.

In samenwerking met Forbo

1. Toekomst-proof

Een goede vloer is goud waard. Zeker als het er een is die duurzaam en daarmee toekomst-proof is. Precies de eigenschappen van de Marmoleum-vloeren van Forbo. Die worden namelijk volledig milieuvriendelijk ontwikkeld. Daarnaast zijn de toepassingen eindeloos en is er keuze uit verschillende kleuren en designs. Van een warme aardetint voor een natuurlijke uitstraling tot een steenachtige structuur in een koele betontint voor een strakke, tijdloze uitstraling. Voor elke woonstijl is er een variant die perfect matcht.

2. Natuurlijke materialen

Kiezen voor het milieu is nog nooit zo makkelijk geweest. Naar welk design je voorkeur ook uitgaat, qua duurzaamheid kan het niet fout gaan. Marmoleum is gemaakt van natuurlijke materialen als jute, vlas, hars en kalksteen. Bovendien wordt de vloer CO2-neutraal geproduceerd. En ja, dat is best een applaus waard, want dat maakt dit materiaal uniek. Leg deze duurzame topper dus met een gerust hart in huis neer.

3. Slimme keuze

Nog een fijn pluspunt: zo’n vlakke vloer maak je heel makkelijk én snel schoon. Stofzuiger en dweil eroverheen en weg zijn die stofwolken en vuil. Marmoleum is daarnaast hypoallergeen, antibacterieel en schimmelwerend. En ja, da’s voor iedereen fijn natuurlijk, maar zeker als je last van astma of een longaandoening hebt, is dit een slimme en gezonde keuze.

4. Sterke speler

En dan is Marmoleum ook nog eens oersterk. Feestje, rondrennende kinderen, een glas wijn dat omvalt? Geen paniek. Deze vloer kan tegen een stootje en is geluiddempend. En dan gaat-ie ook nog twintig tot dertig jaar mee. Juist, dat kan bijna niet duurzamer.

Ook zo’n duurzame vloer bij jou thuis?

Upload je eigen interieurfoto in Forbo’s vloerplanner en zie direct alle mogelijkheden en hoe Marmoleum er bij jou thuis uitziet. Of bestel eenvoudig online een gratis staal via de stalenservice.

nog meer: Samenwerking