WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Nieuwe ronde: klassieke kunst in een modern jasje

Met een kunstwerk aan de muur krijgt een ruimte in één keer een upgrade. Wie echt iets bijzonders wil, kiest voor een wandcirkel: een klassiek meesterwerk in een nieuwe vorm, afgedrukt op de maat van je keuze.

In samenwerking met EasyCanvas

De kracht van rond

Door ronde vormen te gebruiken, krijgt een interieur meer warmte en zachtheid. Denk aan een ronde tafel of een bank met organische vormen. Daarnaast geven rondingen meer rust, omdat strakke en harde lijnen worden doorbroken. Zelfs schilderijen en muurprints, van oudsher vierkant en rechthoekig, gaan mee in deze trend.

Van eigen bodem

Maak een mini-museum van de woonkamer door te kiezen voor een Hollandse meester afgedrukt op een trendy wandcirkel. Wordt het een klassieker van Vermeer of Israels? Of misschien toch een van Van Gogh? Zijn schilderij ‘Amandelbloesem’ is een aanwinst voor de woonkamer, slaapkamer of hal; de kleuren spatten van het ronde ‘doek’.

In topvorm

Zelf een gallery wall creëren? Ga dan voor meerdere wandcirkels op één muur voor een speels effect. Hang meerdere kleine exemplaren (vanaf 40 cm doorsnee) bij elkaar of varieer met verschillende groottes (tot 145 cm). Om ervoor te zorgen dat het een geheel wordt, is het verstandig om één kunstwerk als basis te kiezen en de andere werken hier op af te stemmen. Cluster ze bijvoorbeeld aan de hand van een kleurpalet of thema. Denk aan botanische afbeeldingen, weidse landschappen of schilderijen die bij een specifiek seizoen passen.

Ook met eigen foto

Bij de wandcirkels van EasyCanvas is er, naast een grote keuze uit beroemde kunstwerken, ook de mogelijkheid om zelf een foto of print te kiezen. Zo krijgt ieder interieur een stijlvolle maar vooral persoonlijke upgrade. Er zijn wandcirkels voor elke ruimte – groot of klein, laag of hoog – én voor elk budget. Je vindt er trouwens ook levensgroot behang en mooie werken op canvas. Extra leuk: bij iedere aankoop ontvang je nu een gratis wandcirkel of kun je ervoor kiezen om de gratis wandcirkel te doneren aan een verzorgingstehuis. Zo ben je ook nog eens hartstikke goed bezig. Win-win dus.

nog meer: Samenwerking