WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Van basic badkamer naar luxe ruimte met hamam-gevoel

De badkamer nieuw leven inblazen zonder complete verbouwing? Een sprankelende minimorfose maakt al een wereld van verschil. Kijk de badkamerkunst af van vtwonen-stylist Moniek en de Grohe Colors collectie.

In samenwerking met Grohe

Badkamer als nieuw

Geluksvogel Marinda won een waanzinnige metamorfose voor haar badkamer, in samenwerking met Grohe. De buit? Een keur aan badkamerproducten uit de Grohe Color collectie én bijpassende accessoires om het af te maken. De basis van de bescheiden badkamer in Veenendaal met warmbruine mozaïektegels was al stunning. Maar hij kon nog wel wat extra’s gebruiken. Stylist Moniek Visser: ‘Door aandacht te besteden aan de details creëer je een luxe gevoel in de badkamer. De bijzondere kruk, bronskleurige apparatuur uit de Brushed Warm Sunset collectie en messing details geven de ruimte een fijn hamamgevoel. De geborstelde afwerking van de kranen zorgt voor een zachte uitstraling. Het resultaat: een badkamer als nieuw.’ Ontdek ook deze 5 tips voor meer kleur in de badkamer.

Voor

De badkamer van Marinda uit Veenendaal VOOR de minimorfose
De badkamer van Marinda uit Veenendaal VOOR de minimorfose

Na

De badkamer van Marinda uit Veenendaal NA de minimorfose

In de hoogte

Door slimme oplossingen oogt de badkamer nu veel ruimtelijker. De truc: in de hoogte werken én inventief omgaan met de ruimte die er is. De grote plant boven het toilet laat de badkamer optisch hoger lijken. En zelfs van de – schijnbaar loze – ruimte die kozijnen bieden, maak je met een paar mooie accessoires een sfeervolle stylinghoek. Marinda: ‘We waren al blij met de basis van onze badkamer, maar hij straalt nu zóveel meer rust uit. Alles is in balans. Als ik in bad lig, denk ik: lig ik hier mooi in mijn eigen mini-spa!’

Ook warmte en kleur in de badkamer?

Met de Grohe Colors collectie maak je van elke badkamer een persoonlijke, kleurrijke oase. Van badkamerkranen tot douche en accessoires: de Colors-collectie zorgt ervoor dat douchen en baden een moment wordt om elke dag naar uit te kijken. Met keuze uit 10 prachtige kleuren en afwerkingsvariaties zit er altijd een parel tussen voor jouw badkamer – hoe klein of groot deze ook is. Wil je weer eens iets anders dan chroom? Ga voor Supersteel, Cool Sunrise, Warm Sunset of Hard Graphite. Benieuwd? Ontdek alle mogelijkheden op colors.grohe.nl.

nog meer: Samenwerking