WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Minimorfose: een tv-hoek om écht naar te kijken

Een tv-hoek die – als de televisie uitstaat – gezellig aanvoelt, waar je je op de bank kunt nestelen en je de rest van de avond niet meer weg wilt, dat was de wens van lezeres Esmée. Ze won een mini make-over van stylist Liza en heeft nu een tv-hoek waar ze met liefde naar kijkt.

In samenwerking met Samsung The Frame

Van ratjetoe naar stylish verantwoord

Esmée en haar vriend wonen sinds twee jaar in een prachtig appartement aan de gracht in Utrecht. Veel hebben ze er niet aan gedaan, want ‘we gaan toch binnen twee jaar weer verhuizen’. Helaas is de huizenmarkt ze niet gunstig gezind. Daarom zit verhuizen er voorlopig niet in en bestaat hun inboedel nog steeds uit bij elkaar gesprokkelde items. Zo is hun tv-hoek echt een bij elkaar geraapt zooitje, met donkere televisie en dito speakers ernaast. Dat mag wel anders. Maar hoe? Stylist Liza to the rescue!

De tv-hoek van Esmée voor de make-over
De tv-hoek nadat Liza klaar was met de make-over

Om in een lijstje te doen

Liza begon de make-over met de lifestyle-televisie The Frame van Samsung. Als de televisie uitstaat, verschijnt een van de 1500 kunstwerken uit de Art Store. Zodra de televisie wordt aangezet, zie je vlijmscherpe qled-beeldkwaliteit. De televisie is amper 25 millimeter dik, dus hij hangt strak tegen de muur waardoor hij perfect blend tussen de lijsten rondom. Verlaat je de kamer? Dan schakelt de energiebesparende bewegingssensor de tv automatisch uit.

Wat een feest

Rust en warmte, dat is wat Esmée wilde. En dat kreeg ze. Door de natuurlijke kleuren heeft de tv-hoek een verstilde sfeer, die niet saai wordt dankzij het gebruik van diverse structuren. Esmée en haar vriend zijn ontzettend blij: ‘Het is echt een feest elke keer dat we hier zitten. En die televisie is fantastisch. Hij past er echt bij – en hangt zelfs strakker tegen de muur dan de andere lijsten.’ Benieuwd hoe zo’n Wall of Frame bij jou thuis staat? Ga aan de slag met de handige configurator en ontdek de vele gekleurde lijsten in vtwonen-stijl.

“De televisie is fantastisch.

Hij past echt bij de rest.”

Een vtwonen-kleur voor elk interieur

Bij de aanschaf van The Frame kun je de lijst personaliseren, dankzij de 30 vtwonen-kleuren. Hiermee vind je gegarandeerd een lijst die perfect past bij het interieur, van modern tot vintage. Extra leuk: bij aankoop van The Frame ontvang je nu* een lijst in een (vtwonen) kleur naar keuze en een vtwonen vouchercode voor 20% korting op art collectie producten.

Beetje hulp nodig?

Alle kunst bij elkaar zoeken voor een complete wand kan lastig zijn. Daarom bestel je in de vtwonen webshop gemakkelijk een complete set lijsten, inclusief kunstwerken. Hierbij kun je kiezen uit drie stijlen. Het zwart-witte Graphic Love past perfect in een industrieel of minimalistisch huis. Basic Nature combineert natuurlijke vormen en materialen. En lichtroze is de basis voor Pure Romance, dat naadloos aansluit op een romantisch of klassiek interieur.

*Actieperiode: 04-12-2021 t/m 23-01-2022. Alleen bij deelnemende winkels. Bepaalde modellen uitgesloten. Kijk voor de details op samsung.com/nl/promo/vtwonen

nog meer: Samenwerking