WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Marvelous marble: geef de badkamer een luxe upgrade met marmer

Marmer in de badkamer is een match made in heaven. Niet zo gek, want de natuursteen is chic én tijdloos. Van groots gebaar tot knappe oplossing voor kleine ruimtes: zo integreer je marmer in de badkamer.

In samenwerking met Detremmerie

Magnifiek materiaal

Marmer is de afgelopen jaren niet meer weg te denken in de interieurwereld. Snappen we goed, want wie wordt er nu niet verliefd op deze magisch mooie natuursteen met kleurschakeringen, aders en gewolkte motieven? Een marmeren badkamermeubel oogt chic en is dé blikvanger tijdens je dagelijkse beautyritueel. Detremmerie biedt eigentijds marmer aan in de No Limit-badkamerreeks en Architect-reeks, waarbij er helemaal op maat van jouw badkamer wordt gewerkt. 

Tot op de millimeter

Marmer is een materiaal dat zich perfect leent voor maatwerk. Met de Architect-lijn van Detremmerie bepaal je de lengte van de wastafel tot op de millimeter helemaal zelf. Daarnaast heb je keuze uit twee wastafeldiktes – anderhalf of tien centimeter – en plaats je ook de waskom precies daar waar jij ‘m wilt. Overbodig te vertellen dat je hiermee verrassend mooie effecten kunt creëren: van een vrij hangende (‘zwevende’) wastafel tot meerdere opbouwwaskommen naast elkaar. 

“Ook in kleine ruimtes heeft marmer een

magisch effect”

Kleine ruimte, groots effect

Ook als je geen balzaal van een badkamer hebt, zorgt marmer voor een instant luxe effect. Zo kent de No Limit 20-badkamerreeks een in het oog springende ronde wastafel. Eindelijk: een praktische, kleine wastafel! De marmeren waskom is er in vier uitvoeringen: wit, zwart, Emperador-bruin en Silver Fantasy-grijs. Je combineert ‘m met een spiegel, onderbouw of open frame naar keuze. Tip: deze wastafel past perfect in het kleinste kamertje van het huis.

Steengoed

Bijzonder is dat de unieke marmerblokken uit één stuk zijn geproduceerd en met de hand worden afgewerkt. Puur vakmanschap dus. Voor de wastafels is er keuze uit acht marmeruitvoeringen: White Carrara, Negro, Emperador Dark, Verde India, Portoro Negro, Polar Grey, Coffee en Pietra Grey. Ook fijn: marmer is een ontzettend sterk natuurproduct dat met de juiste zorg een leven lang meegaat. Bovendien zijn geen twee blokken marmer hetzelfde. Je hebt dus altijd een uniek product in huis.

Kan jouw badkamer wel een luxe upgrade gebruiken? Bij Detremmerie ben je aan het juiste adres voor badkamermeubelen van Belgische topkwaliteit. Ontdek alle opties op detremmerie.be.

nog meer: Samenwerking