Loungen to the max! Eindelijk: de modulaire tuinset die met je meegroeit

In samenwerking met Hartman

beeld vtwonen Beeld samenwerking hartman
Beeld samenwerking hartman

Bij het kiezen van de perfecte tuinset is de grootte van de buitenruimte bepalend. Maar wat als je gaat verhuizen en dat balkonnetje plaatsmaakt voor een heuse tuin? De oplossing: een modulaire loungeset die moeiteloos met je meegroeit.

Lees verder onder de advertentie

Veeleisend

Wie een tuinset gaat uitkiezen, merkt al snel dat de wensenlijst waar de set aan moet voldoen flink lang is. Want natuurlijk wil je een mooi ontwerp, maar de set moet ook lang meegaan en ‘t liefst ook een beetje makkelijk zijn in onderhoud. Hoe vind je iets wat aan al die eisen voldoet? Nu én over – pak ‘m beet – vijf jaar? Want misschien woon je dan wel ergens anders of huppelen er ineens een paar kinderen in de tuin rond. Kortom: een tuinset kopen met oog op de toekomst is zo makkelijk nog niet.

Waan je op Ibiza

Gelukkig is er een briljante oplossing: weleens gedacht aan een modulaire tuinset? De loungeset Ibiza van Hartman is ontwikkeld met het oog op gemak en flexibiliteit. De kunststof loungeset ziet er niet alleen mooi strak uit, hij is ook nog eens geheel naar wens samen te stellen. Dus of je nu een kleine of grote buitenruimte hebt, door losse modules toe te voegen kun je elke gewenste set samenstellen en zo een ontspannen vakantiesfeer creëren.

beeld vtwonen Beeld samenwerking hartman
Beeld samenwerking hartman
beeld vtwonen Beeld samenwerking hartman
Beeld samenwerking hartman

Relaxen doe je zo

Een fijne bijkomstigheid is dat de loungeset Ibiza gemaakt is van honderd procent recyclebaar kunststof. Een lichtgewicht materiaal dat lang meegaat en onderhoudsvrij is. Da’s praktisch: het frame kan namelijk zorgeloos in weer en wind buiten blijven staan – ja, ook in de winter. Bovendien is het product in Nederland ontwikkeld en gecreëerd in de eigen fabriek van Hartman. Ook de luxe, comfortabele kussens zijn gemaakt voor buiten: ze zijn sterk, water- en vuilafstotend en kleurvast.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld samenwerking hartman
Beeld samenwerking hartman

Creëer met losse modules de ideale lounge-opstelling

Van balkonset naar riante hoekbank

Een modulaire loungeset is ideaal. Ga je verhuizen, bijvoorbeeld van een bovenwoning naar een hoekhuis met tuin? Dan verhuist de loungeset, die makkelijk te (de)monteren is, gewoon mee en kun je ‘m uitbreiden met extra modules. Zo verandert die compacte balkonset moeiteloos in een riante hoekbank. En ‘t is nog duurzaam ook. De loungeset groeit immers – letterlijk – met je levensfasen mee. Juist, daar heb je eindeloos plezier van.

Lees verder onder de advertentie

Zie jij jezelf al zitten op zo’n heerlijke loungebank? Ontdek welke variaties er allemaal mogelijk zijn met het Ibiza-concept van Hartman en creëer je ideale lounge-opstelling. Ook fijn: op het frame zit vijf jaar garantie en op de kussens twee jaar.