WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Let’s get cosy! Ontdek vier nieuwe warme woonstijlen

Gezellig cocoonen, wanneer kan dat nou beter dan in de herfst? Buiten is het koud, binnen maken we het lekker knus en behaaglijk. Hoe? Ga voor aaibare materialen of haal de wereld naar binnen: deze vier woonstijlen maken van je interieur een warm nest. 

In samenwerking met Eijerkamp

Je huis dit najaar een fikse metamorfose geven? Stap één is inspiratie opdoen. In aflevering 3 van Weer verliefd op je huis brengen Clarissa en Judith uit Schagen hiervoor een bezoek aan de gloednieuwe vtwonen Stijl Studio’s, die exclusief te zien zijn bij Eijerkamp Zutphen en Veenendaal. Geen betere plek voor het ontdekken van een stijl die bij jou én je woning past. Wij tippen alvast vier cozy woonstijlen die helemaal trendy zijn. 

Hoog knuffelgehalte

Organische vormen, fluffy stoffen en aardse kleuren: sommige interieurs lijken je haast te omarmen. Precies dat gevoel is neergezet in de Stijl Studio Casa Cocoon. Lobbige meubels, zoals een zijdezachte ronde elementenbank, daar wil je – eenmaal op neer geploft – nooit meer vanaf. Ook de rest van de meubels ‘bewegen’ mee met die vloeiende lijnen. Van het vloerkleed tot de inbouwkasten en accessoires. Alles is zacht, rond en uitgevoerd in neutrale kleuren. Het summum van aaibaarheid? Maak zelf een XXL-knuffelwand van zijdezachte karpet dat tegen de muur bevestigd wordt. Als dát niet zorgt voor een flinke portie warmte en geborgenheid!

Spectaculaire wereldmix

Persoonlijk en authentiek, dat kenmerkt het eclectische interieur. Als ware nomaden mixen we invloeden uit alle windstreken tot een bont en verrassend geheel. In de Stijl Studio Atelier Nomad voert een zinderend warm kleurpalet de boventoon. Glanzende roodtinten worden gecombineerd met framboos en burnt orange. Ook de meubels en accessoires zijn excentriek. Zo vormen grote loungebanken de basis voor een ontspannen ziteiland in folklorestijl. Tip: wees niet bang om verschillende motieven te mixen, dat zorgt binnen het gekozen kleurpalet juist voor een spannend geheel. Tot slot maakt een heerlijk hemelbed deze stijl af. Droom weg en waan je in een exotische nomadenlodge.

De magie van het gouden uur

Wie kent het niet: het magische uur vlak voor zonsondergang waarin de lucht een gouden gloed krijgt? Die warme sfeer is opgeroepen in de Stijl Studio Golden Getaway. Een interieur waarbij het draait om samenzijn en verbinding. Even geen afleiding van de tv of telefoon, maar tijd voor elkaar in een geborgen setting. Deze woonstijl combineert geeltinten – van oker tot sprankelend goud – met stoer donkerbruin en zwart. Hét middelpunt van de ruimte is zonder twijfel een XXL-elementenbank in een halfronde opstelling. Zitplekken in overvloed. Maak de plek extra comfortabel met een fikse lading kussens, harige plaids en poefjes. Maatwerkwandkasten bieden plaats voor schemerlampen (hallo sfeerlicht!) en dierbare accessoires. 

Kleine ruimte, grootse gebaren 

Uitpakken op een relatief klein woonoppervlak? Mogelijkheden genoeg, zo is te zien in de Stijl Studio Hidden Lodge. Kenmerkend voor deze stijl is de efficiënte indeling. Met slimme maatwerkoplossingen komen verschillende woonfuncties – wonen, eten én thuiswerken – samen. Denk aan: een organische gevormde eettafel met Dutch Design eetkamerstoelen en een wandkast met extra zitplaats. Of multifunctionele sidetables die je op verschillende manieren kunt gebruiken, bijvoorbeeld als kinderspeelhoek, werkplek of om mooie accessoires op uit te stallen. Ook slim: een flexibele maatwerkwandkast waarvan je de verschillende elementen individueel kunt verplaatsen. Zo kun je blijven spelen met de indeling.

Ook zin om je interieur aan te pakken? Ontdek alle woonstijlen in de acht gloednieuwe vtwonen Stijl Studio’s, exclusief bij Eijerkamp in Zutphen en Veenendaal.

nog meer: Samenwerking