WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Less is more: zo pas je ton sur ton in de slaapkamer toe

Natuurlijke kleuren en materialen doen het goed in de slaapkamer. Een ton sur ton-kleurpalet met een uitnodigend bed als middelpunt zorgt voor rust en eenvoud. Hét credo bij de ton sur ton-trend is: minder is meer.

In samenwerking met Totaalbed

Vijftig tinten beige

Ton sur ton, je hebt er vast weleens van gehoord. Het is een Franse benaming voor het gebruik van één kleur in verschillende tinten. En als er één ruimte in huis is waar de ton sur ton-trend wonderbaarlijk goed werkt, dan is het wel in de slaapkamer. Niet zo gek: een basis met verschillende schakeringen van één kleur – bijvoorbeeld beige of taupe – zorgt voor een evenwichtig beeld. Toch hoef je beslist niet bang te zijn dat dit saai oogt. Met verschillende materialen en vormen in het bed en de accessoires wordt het een spannend geheel.

Stijl én comfort

Om te beginnen is een goed en uitnodigend bed natuurlijk de basis voor een ton sur ton-slaapkamer. Neem de stijlvolle Boxspring Sundfall die je, zoals alle boxsprings van Totaalbed, helemaal naar wens kunt samenstellen. Precies met het slaapcomfort dat jij fijn vindt. En ook de stijl, stof, kleur en bijpassende meubels zoals de nachtkastjes kies je zelf. Nog een pluspunt: het bed is geproduceerd in Europa én gemaakt van oersterke materialen en stoffen. Hierdoor gaat boxspring Sundfall minstens vijfentwintig jaar mee, terwijl je er niet snel op uitgekeken raakt.

Persoonlijke touch

Dat laatste heeft alles te maken met de tijdloze looks van het bed. Uitgevoerd in een neutrale tint kun je de boxspring steeds een andere look geven. Met nieuw beddengoed en accessoires in wisselende kleuren en materialen, bijvoorbeeld. Denk aan luchtig linnen in de zomer en wollen stoffen in de winter. Of wissel lichte kleuren af met donkere tinten, afhankelijk van het seizoen. Dat is het voordeel van een kwalitatieve boxspring: het bed gaat eindeloos mee én je kunt het een persoonlijke touch geven. Zo is je slaapkamer altijd up-to-date, passend bij de laatste trends!

Ook fan van de ton sur ton-trend en haal je graag kwaliteit in huis? Stel de ultieme boxspring samen op totaalbed.nl en profiteer van negentig nachten proefslapen. Bevalt het niet? Dan gaan de slaapexperts op zoek naar het slaapcomfort dat beter bij jou past. Verheug je maar alvast op heerlijke nachten!

nog meer: Samenwerking