Lentekleuren voor een opfrisbeurt in huis

beeld vtwonen Beeld

Ga aan de slag met een fris en licht interieur door te kiezen voor zachte lentekleuren en mooie pasteltinten. Denk aan zonnig zachtgeel, teer groen en zachtgrijs. Door slim te kiezen voor afneembare muurverf is het schilderwerk veilig in een huis waar volop geleefd wordt en blijft het makkelijk schoon en mooi.

Lees verder onder de advertentie

In samenwerking met Flexa

Lichtpuntje

Het voorjaar is begonnen! Daarom koos Fietje in aflevering 6 van Weer verliefd op je huis voor meer licht, lucht én zachtheid in huis. Zo ging ze aan de slag met de Flexa kleuren Saliegroen, Cornflower Field, Authentic Grey en Green Tea. Om ervoor te zorgen dat de muren in dit drukke familiehuis mooi blijven, koos ze voor Flexa Easycare. Met deze afneembare muurverf zijn vlekken met een vochtige doek gemakkelijk weg te vegen. Wel zo fijn met twee kleine kinderen in huis.

Rust en reinheid

Fietje koos in de voormalige slagerij in Rotterdam voor de kleur Authentic Grey als tegenhanger voor de zachte lentekleuren in huis. Hiermee krijgt het geheel meer balans. Bang dat het grauw wordt? Niet in combinatie met mooie pasteltinten in huis. Geef het grijs op de muur nog meer body door kozijnen en plinten wit te verven. Daarnaast vormt (zacht)grijs een ideale basis voor kunst op de muur.

beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld

Plafonddienst

In huis wordt geleefd! Zo kan het gebeuren dat de keukenmixer op hol slaat of er spetters van tomatensaus op de muur én het plafond komen. Daarom krijgt óók het plafond een opfrisbeurt met afneembare muurverf. Fietje koos ervoor om het lage plafond in de eethoek dezelfde kleur te geven als de muren, namelijk Saliegroen. Met deze lichte en natuurlijke tint weet ze de keuken en eethoek eenvoudig met elkaar te verbinden. Op zoek naar een specifieke kleur? Laat ‘m mengen of kies voor een van de mooie tinten uit het kant-en-klaar assortiment van Flexa Easycare.

Lees verder onder de advertentie

Frisse start

Ook zin om dit voorjaar het huis een opfrisbeurt te geven? Ontdek alle kleuren van Flexa en ga aan de slag met Flexa Easycare Keuken (vetbestendige technologie), Flexa Easycare Muren (vlekwerende technologie) of Flexa Easycare Badkamer (schimmelbestendige technologie). Met een Flexa kleurtester probeer je de kleur eerst uit op de muur.

Bron: In samenwerking met Flexa

Lees verder onder de advertentie