Lekker licht: geef je huis een lente make-over

In samenwerking met WiZ

beeld vtwonen Beeld

Eindelijk is de lente weer begonnen. En na die donkere, sombere dagen kan je woning wel wat extra licht en sfeer gebruiken. Hoog tijd om je huis een frisse look te geven met deze slimme led-lampen.

Lees verder onder de advertentie

Wie aan het voorjaar denkt, denkt aan licht en vrolijkheid. En dat willen we ook in huis. Met wat knappe accessoires als een plaid, kussens en een vaas in pasteltinten kom je natuurlijk al een heel eind. En een mooie bos tulpen doet ook wonderen. Maar wil je echt aan de slag met een lente make-over, kijk dan ook eens naar de verlichting in huis. Daarmee zorg je niet alleen voor extra licht, je creëert er ook direct extra sfeer mee.

Slim doen

Maar een normale lamp is eh… ook maar zo gewoon. Veel handiger is een slimme lamp waarmee je heel makkelijk altijd de sfeer kunt creëren die je wilt. Maak kennis met de Philips Smart LED-lamp die je gebruikt in combinatie met de WiZ-app. Hiermee kies je vanuit je luie stoel uit een scala aan licht. Van fris, helder en warm witlicht tot knap gekleurd licht en zelfs voorgeprogrammeerde lichtinstellingen, zoals de opgewekte Pastel Colors. Net waar je zin in hebt.

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

Fris en energiek

Een WiZ-lichtscène die we graag even in de spotlights willen zetten: de 24-uursritme-modus. Zeker nu de dagen langer worden is deze instelling ideaal. Het licht volgt namelijk automatisch jouw dagritme. Zo word je ’s ochtends wakker met koel wit-licht waardoor je een fris, energiek gevoel krijgt. Naarmate de dag vordert verandert het licht naar warm wit dat zorgt voor een cozy, ontspannen sfeer. En het mooie is: één keer instellen op de WiZ-app en de led-lamp gaat automatisch aan en uit op de tijden die jij fijn vindt. Yep, hoef je dus niet eerst nog alle lampen aan te doen, maar kun je gewoon lekker blijven zitten op de bank.

Bak licht

Heb je een donkere ruimte, bijvoorbeeld in de woonkamer, hal of slaapkamer? Een spotlamp kan uitkomst bieden. De Philips Smart LED-spot hang je heel simpel op en zorgt in één klap voor flink meer licht. Kies voor de lichtscène Daglicht voor fris en helder licht, of Lente voor zacht, knap licht met een vleugje kleur. Liever een fijne pastelkleur voor een fikse portie vrolijkheid? Kan ook gewoon! Met de WiZ-app kies je namelijk uit zestien­ miljoen kleuren. Zo haal je altijd het voorjaar in huis. O, en naast fel licht, kun je de slimme lamp met hetzelfde gemak ook dimmen. Zo heb je altijd de juiste hoeveelheid licht die je nodig hebt.

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

Da’s handig

Nog meer licht creëren? Geen probleem. Met de WiZ Slimme Stekker maak je elke lamp slim. Bedien de stekker op je mobiel of met je stem vanuit je luie stoel en zet zo de led-lamp heel simpel feller of de helderheid nog een tikkie hoger. Ook handig: je kunt de lampen automatisch instellen. Zo heb je altijd overal in huis licht dat perfect past bij jouw dagritme en stemming. Laat de lente maar komen!