Lekker duurzaam: stijlvolle deurmatten gemaakt van oude visnetten

beeld vtwonen Beeld

Met de herfst voor de deur is een goede mat goud waard. Helemaal als die niet alleen de perfecte looks heeft, maar ook op een milieuvriendelijke manier korte metten maakt met modderschoenen en regenlaarzen.

Lees verder onder de advertentie

In samenwerking met Forbo

Niet zomaar een mat

Bij Forbo weten ze wat mooi is. Zo hebben we al langer een crush op hun Marmoleum en Novilon vloeren. Knappe vloeren die ook nog eens duurzaam én slijtvast zijn. Datzelfde geldt voor de collectie Coral entreematten. Er is een geschikt model voor elk huishouden en elke woonstijl.

Gemaakt van oude visnetten

Een goede deurmat zorgt ervoor dat vuil en vocht niet naar binnen worden gelopen. Dat scheelt een hoop schoonmaaksessies en gevaarlijke glijpartijen. Nog een pluspunt: veel producten uit de Coral collectie worden gemaakt met Econyl-garen. Dit merk recyclet onder meer oude en kapotte visnetten van de Urker vissersvloot.

beeld vtwonen Beeld

De perfecte match

De Coral deurmatten zijn er in verschillende kleuren, texturen en designs en hebben allemaal hun talenten. Zo is Coral Duo met zijn ribstructuur ideaal in een kleinere hal en wordt een entree extra stijlvol met een Coral Luxe droogloopmat, die aanvoelt als een chic tapijt. Kinderen die bij elke regenbui naar buiten stormen om in plassen te stampen? Coral Brush verwelkomt ze bij thuiskomst met open armen: deze krachtpatser stopt niet alleen het meeste vuil, maar absorbeert ook heel veel vocht.

Haal Coral in huis

Benieuwd hoe de deurmatten er in het echt uitzien? Bezoek een Forbo-dealer of bestel een gratis staal. Dan beleef en voel je de kwaliteit nog beter. Ontdek de volledige collectie Coral op forbo-flooring.nl.

Bron: In samenwerking met Forbo

Lees verder onder de advertentie