Kom maar door met de lente: zo beleef je het buitengevoel in optima forma

In samenwerking met Verasol

null Beeld

De tuin zien we steeds vaker als verlengstuk van het huis. Geen wonder dus dat de tuinkamer enorm in trek is. Want in zo’n beschut buitenverblijf kun je niet alleen heerlijk relaxen en gezellig eten, je kunt er ook prima werken of borrelen met vrienden.

Lees verder onder de advertentie

Wie een compacte woning heeft, herkent vast de gedachte: had ik nou maar wat meer leefruimte. Maar ja, als je ook een lekkere tuin hebt waar je graag geniet van het buitenleven is een uit- of aanbouw niet altijd de beste optie. In aflevering 6 van Weer verliefd op je huis zien we dat er nog een andere manier is om meer leefruimte te creëren: met een tuinkamer.

Achterom deluxe

Voor Marlous en Kemor uit Schiedam is dit een geweldige aanwinst. Stylist Fietje kiest voor een riante, vrijstaande Verasol Profiline tuinkamer. Hiermee wordt hun – relatief kleine – woonoppervlak met bijna de helft (!) verruimd. De tuinkamer is speciaal op maat gemaakt en sluit daarom perfect aan bij de situatie van het stel uit Schiedam. Hun omsloten achtertuin beschikt over een achterom, waarvan de tuinpoort in het ontwerp is geïntegreerd. Luxe binnenkomer, hoor.

null Beeld
Lees verder onder de advertentie

Stoer en licht

Doordat Marlous en Kemor achterin hun tuin de meeste ruimte én zon hebben, komt de vrijstaande tuinkamer van Verasol hier goed tot zijn recht. De kleur antraciet past bovendien helemaal bij de stijl van Kemor: stoer en industrieel. Fietje stemde de tegels in de tuinkamer hierop af. De grote glazen schuifwand – die ook helemaal open kan – maakt van de tuinkamer een heerlijk lichte plek. Maar ook met dak is het een fijne lichte plek, en bovendien houdt het meteen de warmte van de zon tegen.

null Beeld

Werken, borrelen en relaxen

Een tuinkamer beschermt je tegen alle weerselementen: je zit er lekker droog en uit de wind, met de mogelijkheid om de schuifdeuren open of dicht te doen. Kortom: geen betere plek om jezelf even terug te trekken met een goed boek. Maar een tuinkamer is ook ideaal voor zomerse borrelavonden met vrienden. Zelfs werken is er mogelijk zonder die storende reflectie van de zon op je beeldscherm. Yes, zo haal je écht alles uit het buitenleven!

Lees verder onder de advertentie

Ook zo’n fijne extra leefruimte bij jou thuis creëren? Ontdek alle mogelijkheden met de tuinkamers van Verasol. Dankzij het ruime aanbod aan opties, stijlen en kleuren vind je altijd iets dat bij jou en je woning past. Dat wordt genieten deze lente!