WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Knap duo: deze wasmachine en droger mogen gezien worden

Witgoed? Wasmachines en drogers zijn allang niet meer alleen in dat hokje te plaatsen. Uitgevoerd in stylish zwart sluiten de wasmachine en droger naadloos aan op het interieur. Geen enkele reden meer om ze te verstoppen in een berghok of zolderkast.

In samenwerking met Samsung

zwarte wasmachine

Er was een tijd dat we wasmachines en drogers het liefst ver wegstopten, in een berghok achter een gesloten deur of in een hoekje op zolder. Maar tijden veranderen. De nadruk ligt bij deze huishoudelijke apparaten niet meer alleen op functionaliteit, maar ook op het design. Dat is goed nieuws, want hierdoor zijn er veel meer mogelijkheden om ze te integreren in het interieur.

Stijlvol zwarte wasmachine en droger

Ja, de waskamer kan functioneel én stijlvol zijn. Dat bewijzen de knappe wasmachine en droger uit de Bespoke-lijn van Samsung. Het begrip witgoed is eigenlijk achterhaald, bewijst de mooie zwarte uitvoering van deze huishoudelijke apparaten. Dit is design dat gezien mag worden. Met hun stijlvolle, platte ontwerp matchen deze wasmachine en droger mooi met het interieur. Geen enkele reden meer om ze te verstoppen in een berghok of zolderkast.

zwarte wasmachine

Een Bespoke wasmachine of droger zit boordevol slimme functies waarmee je energie, water en wasmiddel bespaart

Perfecte match

Of je ze nu naast of op elkaar zet, het duo past altijd in huis. Ook de prestaties maken van dit setje een match made in heaven. Zo maken de wasmachine en droger gebruik van artificial intelligence. Dat wil zeggen: ze zitten boordevol slimme functies waarmee je energie, water en wasmiddel bespaart. Daarnaast zorgt de moderne technologie ervoor dat je kleding schoner en zorgvuldiger wordt gewassen dan ooit tevoren. Het kopen van een wasmachine of droger is een investering, maar in dit geval een die loont op alle fronten.

Waskamer deluxe

Wie hier de ruimte voor heeft, kan zelfs een complete waskamer inrichten in huis. Mooie tegels aan de muur maken deze ruimte zowel functioneel als stijlvol. Maak het jezelf gemakkelijk met een praktische wandplank boven de wasmachine en droger. Zo kun je de schone was die uit de droger komt direct opvouwen, hoe luxe wil je het hebben? Berg wasmiddel en andere wasproducten op in mooie houten opbergbakken, zodat je deze benodigdheden altijd binnen handbereik hebt. Wasdag was nog nooit zo leuk!

roze koelkast
zwarte stofzuiger

Knappe kleuren

Smaakt zo’n design upgrade van de wasruimte naar meer? Trek de stijl dan door naar andere huishoudproducten met de Bespoke-lijn van Samsung. Denk bijvoorbeeld aan een draadloze steelstofzuiger die door zijn exclusieve uitstraling absoluut niet misstaat in het interieur. Die kun je met een gerust hart in het zicht laten staan. Ook de koelkasten zijn er in allerlei knappe kleuren. Wordt het hemelsblauw, cotta beige of toch perzikroze?

Ook fan van mooi design? Ontdek alle producten uit de Bespoke-collectie van Samsung en maak je huis in no time stijlvol.


nog meer: Samenwerking