WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Kleine klus, groots effect: vervang je kraan

Zeg maar dag tegen die lekkende kraan en geef de badkamer of keuken direct een stijlvolle upgrade met een nieuw exemplaar. Ook als je twee linkerhanden hebt!

In samenwerking met Grohe

Niet alleen kun je aardig gek worden van het druppelende geluid, een lekkende kraan is ook alles behalve duurzaam. Wist je dat een kraan die ‘slechts’ tien druppels water per minuut lekt, jaarlijks voor bijna 2.000 liter water verlies zorgt? Lekt de kraan constant? Dan is dat maar liefst 35.000 liter water per jaar. Juist, doodzonde dus. Wil je niet.

3-in-1 installatie

Dat het vervangen van een kraan helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn bewijst Grohe. Het Duitse kranenmerk komt met het handige Grohe Quickfix-pakket. Hierbij krijg je alle producten die je nodig hebt voor het vervangen van een badkamer- of keukenkraan in één doos. Geloof ons: zelfs als je twee linkerhanden hebt, lukt het om die kraan te vervangen.

Da’s makkelijk

Nooit meer stress naar het zoeken van het juiste product, lange en ingewikkelde handleidingen doorspitten of erachter komen dat er gereedschap mist. Het QuickFix-pakket bevat naast een stijlvolle kraan uit de Grohe Start-serie een QuickTool waarmee je altijd het juiste gereedschap in huis hebt. De QuickGuide bevat korte, begrijpelijke teksten en foto’s waarmee de installatie van de kraan zo gepiept is. En kom je er toch niet uit? Dan krijg je via de QuickVideo’s handige how-to filmpjes te zien vol tips en trucs. Makkelijker kan niet.

Knappe make-over

Het QuickFix-pakket is er voor de Grohe Start-serie voor de badkamer en keuken. Moderne, stijlvolle kranen in verschillende maten waarmee je alle kanten op kunt. Zo is de wastafelmengkraan L-size met chroom afwerking een echte eyecatcher op het badkamermeubel. Of kies in de keuken voor een variant met een uitrekbare uitloop, zodat je de wasbak makkelijk kunt schoonmaken. Vergeet overigens niet om je product te registeren op quickfix.grohe.nl. Dan krijg je namelijk één jaar extra garantie bovenop de vijf jaar die er standaard bij zit.

Slim & duurzaam

Als je de keuken en badkamer een upgrade geeft, wil je natuurlijk ook direct duurzaam bezig zijn. De Grohe Start-serie bevat daarom slimme waterbesparende kranen. Dankzij de geïntegreerde EcoJoy-stand vermindert automatisch de waterstroom en wordt het water tegelijkertijd verrijkt met lucht waardoor je toch een fijne, krachtige straal hebt. Dat wordt duurzaam genieten dus!

nog meer: Samenwerking