WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Power to the poedertint. 5 redenen om nu de verfkwast te pakken

De zomervakantie is de perfecte tijd om je huis van kleur te voorzien. Kies voor poedertinten en creëer zo eenvoudig meer sfeer, warmte en rust. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is?

In samenwerking met Karwei

kies voor poedertinten I 5 redenen om nu de verfkwast te pakken

kies voor poedertinten I
 5 redenen om nu de verfkwast te pakken

Een warme bries

Poederkleuren op de muur zijn subtiel en zorgen met hun warme uitstraling voor een instant relaxed gevoel. Deze tinten zorgen voor een tijdloos interieur. Aan de andere kant: tegen elk jaar een nieuwe kleur op de muur zeggen wij geen nee! De poederachtige tinten in de vtwonen verfcollectie brengen namelijk meteen leven in de brouwerij. Van bladgroen tot sun-kissed, en alles wat daar tussenin zit.

Kleur op kleur

Eén kleur op de muur kan al verschil maken en de ruimte een flinke boost geven. Door voor meer dan één tint te gaan en spannende combi’s te maken, ga je nét een stap verder. Kleur op kleur geeft diepte, en dat creëert een totaal nieuwe sfeer in een ruimte.

Gezegend met een spannend doorkijkje of een mooie open keuken? Denk er dan eens aan om de muren te hullen in verschillende kleurtinten en die door te trekken naar die aangrenzende ruimte. Door kleuren te kiezen uit dezelfde familie hou je het rustig en is een mismatch bijna onmogelijk. 

Matchy-matchy

Wanneer de kleur(familie) is gekozen, overweeg dan ook eens om een meubelstuk in dezelfde tint te verven. De verfcollectie van vtwonen heeft bijvoorbeeld 66 unieke kleuren die verkrijgbaar zijn als muurverf met een matte krijtlook, maar ook als matte lak. Die laatste is perfect om je meubels mee te schilderen, omdat het resultaat krasvast is en een uitstekende dekking heeft.

Kies voor poedertinten I 5 redenen om nu de verfkwast te pakken

Schilder je plafond mee en

de ruimte lijkt hoger

Van top tot teen

Niet bang om ook het plafond van kleur te voorzien? Poedertinten zijn hiervoor bij uitstek geschikt. Het geeft meer rust aan de ruimte dan het geijkte spierwitte plafond omdat het veel minder contrasteert met de gekleurde muur. Vind je het nog een beetje eng? Doe dan inspiratie op bij hippe restaurants. Let maar op: zij hebben vaak hun plafond meegekleurd.

Is het plafond aan de lage kant? Schilder ‘m dan één of twee tinten lichter dan de muren. Dit heeft een verhogend effect. Voor ruimtes met een hoog plafond geldt logischerwijs het omgekeerde. Een plafond dat iets donkerder is dan de muren maakt het intiemer.

Aan de slag

Ook verliefd geworden op de mogelijkheden van poedertinten in je huis? Dan zit je goed met de verfcollectie van vtwonen! Kies uit 14 kleuren kant-en-klaar in blik of 66 unieke kleuren uit de verfmengmachine, verkrijgbaar in matte lak of als muurverf met een matte krijtlook. Extra fijn: alle tinten passen bij elke woonsmaak en zijn met elkaar te combineren.

nog meer: Samenwerking