WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Jungle vibes: zo creeër je het ultieme buitengevoel dit najaar ín huis

Meer leefruimte, meer woonplezier. In Weer verliefd op je huis zien we dé oplossing om extra vierkante meters woonruimte te creëren: een tuinkamer. En die is multi-inzetbaar, je gebruikt ‘m precies zoals jij dat wilt.

In samenwerking met Verasol

Verasol tuinkamer uit vtwonen weer verliefd op je huis seizoen 17, Almere

In aflevering 11 van Weer verliefd op je huis maken we kennis met Jordy en Eva uit Almere. Met twee jongens in huis én een baby erbij, konden zij wat extra leefruimte heel goed gebruiken. Want met een gezin van vijf is de woonkamer snel vol. Stylist Eva realiseert die wens met een op maat gemaakte Verasol Profiline tuinkamer. Een geweldige extensie van hun woning: de compacte benedenverdieping is hierdoor direct een stuk ruimer.

Glazen dak

De tuinkamer in Almere is voorzien van een glazen dak en een schuifpui met grote glaspanelen. Hierdoor is de tuinkamer heerlijk licht en blijft het daglicht ook ín huis behouden. Jordy en Eva hebben er zo flink wat vierkante meters aan leefruimte bij, en wat een zee van licht! Het grote voordeel van een tuinkamer is dat je er het hele jaar door van de tuin kunt genieten, beschut achter glas of bij mooi weer met de schuifpui wijd open.

Verasol tuinkamer uit vtwonen weer verliefd op je huis seizoen 17, Almere

Bohemian touch

Voor de inrichting van de tuinkamer kiest Eva voor een Scandinavische stijl, met een groene bohemian touch. Met andere woorden: ‘modern basic met een jungle twist’. De combinatie van groentinten en natuurlijke materialen blijkt een gouden zet. Het zorgt voor het ultieme binnen-buitengevoel en maakt van de tuinkamer in Almere een plek waar het heerlijk toeven is, met verschillende gezellige zitjes. Van tafel tot loungehoek.

Favoriete plek in huis

We zeiden het al: een tuinkamer is multi-inzetbaar. Het is verlengstuk van je tuin, of van de woonkamer, het is maar hoe je het bekijkt. Je kunt deze extra leefruimte benutten zoals jij dat wilt. Misschien wordt het wel je favoriete spot voor borrels met vrienden of een heerlijk lichte thuiswerkplek. Een tuinkamer is ook ideaal als speelkamer voor de kinderen (dag speelgoedopslag in de woonkamer!), vanuit waar ze zo de tuin in kunnen sprinten.

Verasol tuinkamer uit vtwonen weer verliefd op je huis seizoen 17, Almere

Maatwerk

Extra leefruimte betekent voor iedereen iets anders. Wel zo fijn dus dat je de tuinkamer helemaal af kunt stemmen op je smaak en woonsituatie. Kies je voor een tuinkamer van Verasol, dan heb je keuze uit allerlei kleuren, stijlen in afwerking en verschillende types dakbedekking en wanden. Da’s het grote voordeel van maatwerk: je kunt het echt naar je zin maken. Waarna je nog maar één ding hoeft te doen: achterover leunen en genieten.

Ook zo’n geweldige tuinkamer?

Ontdek alle mogelijkheden van de tuinkamers en schuifwanden van Verasol en creëer thuis meer ruimte om heerlijk te genieten van het binnen-buitengevoel.

nog meer: Samenwerking