WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

In 3 stappen de mooiste shutters voor je kiepraam

Shutters voor een kiepraam onmogelijk? Zeker niet. Sterker nog, in drie stappen kies je stijlvolle én praktische shutters voor kiepramen in elke kamer. Ideaal, want shutters maken elke ruimte ook nog eens een stuk sfeervoller. Zo pak je dat aan.

In samenwerking met Jasno

1. Shutters óp of vóór je kiepraam

Meteen een belangrijk vraagstuk, want ja, daar zit dus verschil in. Shutters kunnen op twee manieren gemonteerd worden op een draaikiepraam. Als shutters voor het raam worden gemonteerd, kiepen ze niet mee wanneer je een draaikiepraam openzet. Hierbij kun je ook kiezen voor een platte raamkruk, om de shutter zo dicht mogelijk voor het raam te plaatsen. Monteer je de shutters óp het draaikiepraam, dan draaien en kiepen de shutters met het raam mee. Wanneer je kiest voor shutters óp het draaikiepraam, kan de klink verlengd worden, waardoor de shutter precies op het raam past. Kleine details, maar wel belangrijk om goed over na te denken.

2. Ga voor hout of kunststof

Shutters zijn er in verschillende materialen. Zo kan hout de stijlvolle afwerking zijn waar je naar op zoek bent voor de woon- of slaapkamer. De shutters van Jasno worden gemaakt van duurzaam Paulownia-hout en zijn een luxe aanvulling op elk raam. Voor vochtige ruimtes als de badkamer is het echter handiger als de shutters van kunststof zijn gemaakt. Perfect hiervoor zijn de Aqualine shutters, geheel spatwaterproof en dus ideaal als het er soms wild aan toe gaat in de badkamer. Iets met spelende peuters in bad, bijvoorbeeld.

3. Bepaal de kleur voor de shutters

En last but not least: zorg dat de shutters goed uitkomen in het interieur en zo echt een sfeermaker worden. Kies de kleur die het best past bij het kozijn van je (kantelkiep)raam en de ruimte. Hiervoor kun je een keuze maken uit de uitgebreide lak- en beitscollectie van Jasno. Of geef je eigen RAL-, NCS- of F&B-kleur door, zodat je altijd zeker bent van de juiste kleur.

Slimme keuze

Of je nu voor houten of kunststof shutters kiest: Jasno is een autoriteit op het gebied van shutters en gaat altijd voor de beste kwaliteit. Alle shutters worden honderd procent op maat gemaakt en zijn dus geschikt voor elk raam, ook als deze een speciale vorm heeft. Daarnaast zijn ze onderhoudsvriendelijk: ga met een swiffer over de lamellen om ze stofvrij te maken of neem de shutters af met een vochtige doek bij een eventuele vlek. Bovendien zijn de ramen ook nog gemakkelijk te zemen. Benieuwd geworden? Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek of vraag een gratis brochure aan.

nog meer: Samenwerking