Iets in huis laten isoleren? Deel je ervaring en kom in vtwonen!

beeld vtwonen Beeld

Misschien denk je dat het veel gedoe is, maar het isoleren van je huis is echt een slimme zet. Warmte en kou blijven buiten, waardoor er minder gestookt of juist gekoeld hoeft te worden. Fijn voor de portemonnee én het milieu. Denk je nu: dat weet ik al láng? Deel dan je isolatie-ervaring met ons!

Lees verder onder de advertentie

In opdracht van de Rijksoverheid

Inspireer anderen met jouw verhaal

vtwonen is op zoek naar woonliefhebbers die hun huis (deels) hebben geïsoleerd en het tof vinden om anderen daarmee te inspireren. Val je binnen de categorie: ‘Wáárom heb ik mijn vloer niet eerder laten isoleren?’ of: ‘Met de isolatie van mijn woning bereid ik me voor op een toekomst zonder aardgas’? Geef je dan nu op! Wij zijn heel benieuwd naar jouw verhaal.

Zo werkt het

  1. Vul het formulier hieronder in. Upload een foto van jezelf of je gezin, laat ons weten wat voor soort isolatie je hebt laten doen én wanneer, en upload (indien mogelijk) 3 sfeerfotos’s van je huis, waarvan in ieder geval één van de buitenkant van de woning. De volgende bestandsformaten zijn toegestaan: .jpeg, .png en .gif. Een afbeelding mag maximaal 20 MB groot zijn.
  2. Meedoen kan tot en met maandag 16 augustus 2021 23.59 uur. Op vrijdag 20 augustus kiezen we twee personen die we graag willen interviewen. De gelukkigen worden persoonlijk op de hoogte gebracht.
  3. Het interview verschijnt in vtwonen magazine én op vtwonen.nl, samen met een foto van jou of je gezin en eventueel een aantal foto’s van het huis.
Lees verder onder de advertentie

De inschrijving is inmiddels gesloten. We nemen persoonlijk contact met je op indien we je graag willen interviewen!

Je ervaringen delen? Vul het formulier in!

Goed-beter-best

Meer lezen over het verduurzamen van je huis? En benieuwd met welke verbeteringen je nog aan de slag kunt gaan? Ontdek het op verbeterjehuis.nl. Hier vind je veel praktische informatie en ideeën.

Lees verder onder de advertentie

Bron: In opdracht van de Rijksoverheid