Hello spring! Haal de lentefrisheid in huis met deze tips

In samenwerking met Samsung

beeld vtwonen Beeld weer verliefd op je huis seizoen 16
Beeld weer verliefd op je huis seizoen 16

Joepie, lente! De zon laat zich weer zien en het blijft langer licht: hoog tijd om je interieur op te frissen. Wij vertellen hoe je dit het beste kunt aanpakken. Doei donkere kleuren, hallo schoon huis met verse bloemen en zachte pasteltinten.

Lees verder onder de advertentie

Weg met die wintersfeer

Stap 1: neem afscheid van de wintersfeer. De styling hoeft heus niet compleet op z’n kop, want met een paar kleine veranderingen creëer je al een lentesfeer. Denk aan het veranderen van de stoffen in huis. Vervang wol door katoen of linnen en verwissel donkere plaids en kussens met kleurrijke exemplaren. Pasteltinten zoals geel, roze en zachtblauw doen het altijd goed in de lente. Gecombineerd met een paar felle accentkleuren oogt het interieur in een handomdraai als nieuw.

Hop, aan de voorjaarsschoonmaak

De zon schijnt lekker het huis binnen en… ineens valt het op hoe vies alles is. Herkenbaar? Eerst maar eens die ramen onder handen nemen: met heet water en een scheutje schoonmaakazijn zijn ze zó weer blinkend schoon. Nu de vloer nog. Met de Samsung Jet 90 Complete Extra draadloze steelstofzuiger maak je het jezelf gemakkelijk. Nooit meer zoeken naar een vrij stopcontact, geen snoer dat in de weg zit én supergoede zuigkracht. Da’s nog eens een handige hulp in huis. Extra pluspunt is dat je geen gaten in de muur hoeft de boren. De Jet 90 Complete Extra wordt namelijk geleverd met een standaard waar de steelstofzuiger in kan staan. Daarnaast is de stofzuiger een echte lichtgewicht.

Mmm, de geur van de lente!

Wat ruikt daar zo lekker? Verse bloemen op de eettafel of in de keuken fleuren het huis op en zorgen voor een warme geur. De sering is bijvoorbeeld een subtiel geurende voorjaarsbloeier: deze ‘parfumbloem’ is niet té aanwezig, maar geeft een zachte, zoete geur af. Ook freesia’s zijn een feest voor alle zintuigen. Deze bloem ruikt vaak iets kruidiger. Nog een goede manier om de frisheid van de lente in huis te halen is met planten die de lucht zuiveren, zoals aloë vera en de goudpalm.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld weer verliefd op je huis seizoen 16
Beeld weer verliefd op je huis seizoen 16
beeld vtwonen Beeld weer verliefd op je huis seizoen 16
Beeld weer verliefd op je huis seizoen 16

En nu… een kwestie van bijhouden

Voilà, het huis is lekker schoon, kleurrijk en alles ruikt fris. Nu is ‘t een kwestie van bijhouden. Hebben de kids geknoeid? Is er een plant omgevallen op het kleed? Even vlug de boel schoonmaken is geen moeite met de Samsung Jet 90 steelstofzuiger. Alles weer spic en span? Dan kun je het stofreservoir automatisch legen in het Clean Station. Easy! Vergeet ook niet om regelmatig het water van dat geurige lenteboeket te verversen, zo geniet je er het langst van.

Is jouw huis toe aan een opfrisbeurt? Stofzuigen was nog nooit zo makkelijk met draadloze steelstofzuigers van Samsung, verkrijgbaar in verschillende modellen. Met de handige keuzehulp vind je in vier stappen de stofzuiger die het beste bij jou past.