WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Hebben! Deze slimme lampen zijn échte sfeermakers in huis

Nu de dagen kort en donker zijn, kun je absoluut niet zonder lampen in huis. Met de juiste verlichting verandert een kille woonkamer in één klap in een sfeervolle, warme ruimte waar het heerlijk toeven is. Wie ook nog kiest voor slimme lampen stemt het licht met één druk op de knop af op het moment van de dag. Maak kennis met onze favorieten.

In samenwerking met WiZ en Philips Smart LED

Tafellamp extraordinaire

De WiZ Squire – die qua looks een dikke tien krijgt  – geeft een mooie gloed over je dressoir of boekenkast en is de ideale sfeermaker in huis. Je kunt hem ook gebruiken om je favoriete schilderij aan de muur in de spotlights te zetten. De bediening? Die werkt gewoon op jouw wifinetwerk. Gebruik de WiZ-app om het licht eenvoudig te dimmen of van kleur te veranderen. Geef (via een voice assistant) een opdracht met je stem of stel alles automatisch in en geniet de hele dag moeiteloos van licht dat perfect past bij jouw dagritme en stemming. Denk aan fris, helder daglicht als je werkt of een boek leest en zacht warm wit licht tijdens een diner met vrienden. Ben je al de deur uit en vergeten om de tafellamp uit te zetten? Geen probleem. Zet je slimme lampen onderweg alsnog uit met de app. Kijk, da’s handig.

Beste van twee werelden

Een klassieker in een nieuw jasje. De matte Philips Smart ledlamp met E27-fitting ziet er erg stoer uit en is uitgerust met heel wat kleurenopties en een slimme bediening. Deze sfeermaker heeft een schitterend lichteffect en komt daarom bijzonder goed tot zijn recht in een open hang- of vloerlamp. De lampen van WiZ en Philips Smart led combineren? Kan! Beide merken werken op hetzelfde WiZ-ecosysteem en zijn makkelijk te bedienen via de WiZ-app. Installeer de Philips Smart ledlamp, download de WiZ-app en shinen maar met je slimme lampen!

En er was licht

Voor wie in het donker eindeloos naar het sleutelgat van de voordeur zoekt en standaard de lichtknop in de gang kwijt is bij een nachtelijk bezoek aan het toilet, hebben wij hét cadeau voor onder de boom: de slimme en draadloze WiZ-binnensensor. Zodra je langsloopt gaat de lamp aan. Houdt de beweging op, dan gaat de lamp vanzelf weer uit. De sterkte van het licht gedurende de dag bepaal je zelf. Kies in de avond bijvoorbeeld voor warm, wit licht en stel ’s nachts een nachtlampje in. De WiZ-binnensensor werkt op de bestaande wifi in huis; je bedient hem makkelijk via de WiZ-app en hij werkt met álle WiZ Connected-producten. Extra blij worden we van de gemakkelijke installatie van de sensor. Een kind kan de was doen.

Licht uit, spot aan

Van energiek koelwit tot ontspannen warmwit licht: met de Philips Smart ledspot met GU10-fitting bepaal je de sfeer in huis helemaal zelf. De vooraf ingestelde lichtscenes maken het je extra gemakkelijk. Met één klik is je hele woonkamer verlicht in de juiste sfeer. Gebruik de timer, zodat je in een fijn, warm verlicht huis thuiskomt en stel het in wanneer je er niet bent. Alle ledspots van Philips Smart led bedien je met de WiZ-app of op basis van stemgeluid via Google Assistent, Amazon Alexa of Siri Shortcuts. Ook fijn: de WiZ-app houdt bij hoeveel energie de lamp verbruikt. Met die informatie is een slim en zuinig lichtplan (voor het hele huis) zó gemaakt.

nog meer: Samenwerking