WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Hanglamp verplaatsen lastig? Niet met dit slimme ontwerp

Een huis is pas af met mooie hanglampen op de juiste plek. Zo straalt zacht licht boven de eettafel warmte uit en helpt fellere verlichting in de slaapkamer om ’s ochtends de goede outfit uit de kast te trekken. Maar wat als je zin hebt om de ruimte om te gooien en de lamp ineens gek hangt? Wij vonden dé oplossing!

In samenwerking met Lightswing

Het ophangen, verplaatsen en verwisselen van een hanglamp is vaak een ingewikkelde en tijdrovende klus. Eindelijk de perfecte hanglamp in handen zit de aansluiting net op de verkeerde locatie. Of je schaft een grotere of kleinere tafel aan waardoor de lamp er niet meer mooi boven hangt. Herkenbaar? Voordat je de boor, pluggen en schroeven tevoorschijn haalt: het kán anders.

Da’s handig

Met het slimme Lightswing ophangsysteem hangen je lampen voortaan precies op de juiste plek. De flexibele Lightswing – waaraan één of twee hanglampen te bevestigen zijn – is gemaakt voor verandering. Is het systeem eenmaal aan het plafond gemonteerd, dan schuif en draai je de hanglamp(en) binnen een bepaalde radius gemakkelijk van positie. Zo vaak je maar wilt, zonder dat er gereedschap aan te pas komt.

En… switch!

Het zoeken naar de juiste plek van de hanglamp kan best een uitdaging zijn. Een lichtplan maken van tevoren is natuurlijk ideaal, maar zelfs dán wil je daar nog weleens vanaf wijken. Locatie uitgekozen, maar nog twijfels of je de tafel horizontaal of verticaal wilt neerzetten? Geen probleem. Installeer alvast de Lightswing aan het plafond en probeer daarna zelf wat het mooist staat en het fijnste licht geeft.

Kiezen maar

Klein en subtiel of juist groot en opvallend: ook het ontwerp van hanglampen is sfeerbepalend voor een ruimte. Aangezien geen kamer hetzelfde is, is de Lightswing verkrijgbaar in verschillende varianten. Aan de Single past één hanglamp, de Twin biedt ruimte aan twee. Beide zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen – mat zwart, mat wit en RVS – en in verschillende lengtematen. Er is er dus altijd een die perfect bij de ruimte past, zowel qua looks als functionaliteit. Nu alleen nog kiezen welk het wordt.

Benieuwd naar hoe zo’n Lightswing er in jouw woonkamer of eetkamer uitziet? Kijk binnen bij andere interior lovers waar ‘ie al hangt te shinen!

nog meer: Samenwerking