WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Haal nu alvast het voorjaar in huis met deze 4 woonstijlen

De voorjaarskriebels zorgen ervoor dat alles anders moet in huis. Herkenbaar? Misschien ben jij een typische dromer die rust zoekt in een interieur of is jouw huis een verzameling van herinneringen en levendige kleuren. Samen met Eijerkamp ontwikkelende vtwonen 4 Stijl Studio’s voor het voorjaar. Benieuwd welke woonstijl bij jou past? Ontdek het hier.

In samenwerking met Eijerkamp

Woonstijl 1: Bohemian

Met aardse materialen en patronen en prints uit verre oorden halen we dit voorjaar de sfeer van de vtwonen Stijl Studio Bohemian, zoals hieronder te zien, in huis. Verzamel al het moois uit de wereld en geef de items een plek in huis waar ze écht gezien worden. Een laag houten dressoir of zwarte webbing kast leent zich hier perfect voor. Natuurlijke materialen zoals linnen, zeegras, hout, touw en bamboe zorgen voor de verbinding met Moeder Natuur. De felle kleuren die voorheen zo kenmerkend waren voor de wereldse woonstijl, maken nu plaats voor beige, off-white, zwart en bruin.

Woonstijl 2: Design

De vergrijsde naturellen en groentinten gaan hand in hand met de strakke lijnen die kenmerkend zijn voor de vtwonen Stijl Studio Design. Toch zijn ook ronde vormen méér dan welkom om meer zachtheid aan het geheel te geven. Een accessoire in fluorescerend geel zorgt voor het wow-effect. En waar we voorheen al dol waren op mooie items in ons interieur, komt er dit voorjaar nóg meer nadruk op kunst en bijzondere objecten. Geef ze een speciale plek in huis, waar ze de aandacht krijgen die ze verdienen. Bijvoorbeeld in een ranke (open) kast, op de schouw of bovenop een strak vormgegeven dressoir.

Woonstijl 3: Romantisch

Romantiek is van alle tijden, maar dit voorjaar vertalen we de geborgenheid en tederheid ook graag naar ons interieur. In de vtwonen Stijl Studio Romantisch zijn zachte schaduwtinten en mooie pastellen de ideale match. Kies voor aaibare materialen zoals velvet, teddy en linnen en combineer het met natuurlijke materialen. Een lichthouten meubel met zwart onderstel geeft het geheel meer karakter en biedt tegenwicht aan de dromerige invloeden van een romantisch interieur. Pronken met andermans veren? In een romantische woonstijl doen we het met liefde. Zet een aantal mooie exemplaren in een vaas of pak dit voorjaar uit met een lamp gemaakt van zachte veren. Wat een eyecatcher!

Woonstijl 4: Basic

Haal rust en reinheid in huis zoals in de vtwonen Stijl Studio Basic. Met een palet van beiges en grijzen zijn de kleuren misschien ingetogen, maar door verschillende materialen te combineren krijgt het interieur een warm en vriendelijk karakter. Een hoog aaibaarheidsgehalte creëer je door een kleed van wol of vilt toe te voegen. Mag het wat meer pit hebben? Kies dan voor meubels met een zwart metalen onderstel. Ook hout mag in een ingetogen woonstijl zoals deze niet ontbreken. Kies voor een lichte houtsoort zoals eiken of beuken om het geheel mooi in balans te houden.

Wat is jouw favoriete woonstijl?

Ook aan de slag met je interieur? Ontdek online de 8 vtwonen Stijl Studio’s of ga langs bij Eijerkamp in Zutphen en Veenendaal. Laat je inspireren door de nieuwste wooncollecties, kleuren, materialen en woontrends van dit voorjaar!

nog meer: Samenwerking