Gezocht: lege muur voor een televisie!

In samenwerking met Samsung The Frame

beeld vtwonen Beeld Gezocht: lege muur voor een televisie - Samsung The Frame
Beeld Gezocht: lege muur voor een televisie - Samsung The Frame

Wie kent niet de struggles van het inrichten van de televisiewand. Te zwart, te lomp, te groot, te klein, te ongezellig. Dat kan anders! Samsung en vtwonen stylist Liza gaan je laten zien hoe. Dus wil jij van je tv-hoekje een plek maken waar je met plezier naar kijkt én die goed past bij de rest van je woonkamer, geef je dan nu op.

Lees verder onder de advertentie

Hang ‘m op

The Frame – uit de lifestylelijn van Samsung – gaat als een schilderij op in de stijl en inrichting van je woonkamer. Als de televisie uitstaat, kijk je naar één van de 1.400 kunstwerken uit de Art Store. Maar als je ‘m aanzet en televisie kijkt, zie je vlijmscherpe QLED-beeldkwaliteit. De tv is amper 25 millimeter dik, dus hij hangt net als een lijst strak tegen de muur. Over lijsten gesproken: de lijst eromheen is nu beschikbaar in dertig vtwonen-kleuren, waardoor er altijd wel een kleur is die bij jouw interieur past.

Doe mee

Terug naar de actie. Laat ons weten waar jij The Frame zou willen ophangen, wat je stijl en wensen zijn en upload een foto van jouw (kale) tv-hoek. En wie weet, komt vtwonen stylist Liza bij je langs voor een mini-wand make-over t.w.v €5.000,- Ook komen we dan foto’s maken van je splinternieuwe wand en kom je hiermee op vtwonen.nl.

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie