WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Exit saaie witte koelkast: dit zijn de mooiste alternatieven

Keukens hoeven allang niet meer compleet zwart of wit te zijn. Diep donkerblauw, groen, dieppaars; anno 2021 komt alles voorbij. Maar als je in je mooie gekleurde keuken een vrijstaande koelkast wilt plaatsen, eindig je al snel bij wit of metallic. Die tijd is nu voorbij: zó kan het ook.

In samenwerking met Samsung Bespoke

Koelen in kleur mix en match in de keuken

De keukenkastjes bij het aanrecht zijn azuurblauw als de Middellandse Zee, het plafond is nu nog wit, maar er zijn plannen voor zachtroze… En de koelkast? Mag die dan diep donkerblauw zijn en als het kan graag ijsblauw voor de vriezer? Er was een tijd dat dit een mission impossible was. De keuze was wit, of eventueel metallic. Maar inmiddels ziet de toekomst er veel kleurrijker uit.

Wereld vol kleur

Kijk naar de nieuwe lijn Bespoke van Samsung. Een droomcollectie koelkasten. Wil je lavendel of babyblauw, dan kan dat. Een donkerblauwe koelkast en een beige vriezer? Een wereld vol kleur ligt voor je open. Zo match je je keukenapparatuur volledig met de stijl van je keuken. Met de handige mini-ontwerptool van Samsung Bespoke creëer je in 3 stappen de koelkast van je dromen.

Koelen in kleur mix en match in de keuken

Mix & match

Keuken gekozen en wil je graag een vrijstaande koelkast? Dan heb je vaak beperkte keuze wat betreft het formaat. Bij Samsung niet. Behoefte aan veel ruimte om te vriezen of kies je liever voor een klein formaat? Een hoge koelkast of juist een compacte, lagere? Met de opties uit de Bespoke-lijn kun je heel makkelijk de ideale koelvriescombinatie samenstellen. Perfect afgestemd op de ruimte in je keuken, maar vooral ook op je persoonlijke smaak en leefstijl.

Koelen en kleur mix en match in de keuken

Coole eyecatcher

Wat een vooruitgang: een koel-vriescombinatie in een kleurstelling die echt bij je past. Helemaal in stijl van je huis en persoonlijke smaak. Belangrijker dan ooit in een tijd dat de keuken bijna nooit meer een aparte ruimte is, maar een gezellig onderdeel van de woonkamer. Dus staat je koelkast ook fijn bij de hand en volop in het zicht. Wat een geluk dat hij dan precies de kleur heeft die je mooi vindt en bij de rest van je interieur past.

Ook een statement maken met kleur in de keuken?

Op samsung.com/bespoke ontdek je alle designs van de Samsung Bespoke-koelkasten. Ga voor een kant-en-klaar exemplaar of personaliseer ‘m qua kleur, formaat én materiaal volledig naar je eigen stijl. Van basic beige tot hip lila en van subtiel zijdeachtig tot chic glanzend: de mogelijkheden zijn eindeloos.

nog meer: Samenwerking