Eindelijk, een stofzuiger die gezien mag worden

In samenwerking met Samsung

beeld vtwonen Beeld

Stofzuigers per definitie lelijk? Echt niet, die tijden liggen ver achter ons. Er bestaan ook luxe uitvoeringen mét een mooi, innovatief design, die niet misstaan in je interieur. Wij introduceren: de stofzuiger die je in ‘t zicht wilt laten staan.

Lees verder onder de advertentie

Een stofzuiger, daar is doorgaans weinig moois aan. Typisch zo’n ding dat je na gebruik direct weer achter een kastdeur zet. Toch? Tenzij… die stofzuiger zo mooi en luxe is uitgevoerd dat het een eyecatcher in je interieur is. Dan is er geen enkele noodzaak meer om ‘m te verstoppen – en dat zorgt ook nog eens voor gebruiksgemak.

Looks om voor te vallen

Wat is dat voor mooi object in de kamer? O wacht, dat is de stofzuiger. Er zijn tal van redenen waarom wij fan zijn van de Samsung Bespoke Jet Woody Green steelstofzuiger. In de eerste plaats vanwege zijn looks. Ooit zo’n luxueus uitgevoerde draadloze stofzuiger gezien? Waar veel stofzuigers een doorn in het oog zijn, kun je dit knappe exemplaar – in een chic donkergroene kleur met glimmend chromen details – rustig in het zicht laten staan.

Upgrade je schoonmaakroutine

Naast een knappe verschijning is de Samsung Bespoke Jet ook een slimme gadget. Het All-in-one Clean Station leegt tegelijkertijd het stofreservoir én laadt de accu op. Da’s makkelijk. De eerstvolgende keer dat je de steelstofzuiger pakt, is hij meteen klaar voor gebruik. Snoerloos stofzuigen is sowieso enorm handig. Nooit meer zoeken naar een leeg stopcontact, een snoer dat blijft haken of een log ding de trap op sjouwen. Lang leve het lichtgewicht design!

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld

Altijd bij de hand

Een stijlvolle stofzuiger, het bestaat dus wel degelijk. En dan ook nog eentje die extreem krachtig is, met een zuigkracht tot 210 Watt: doei kattenharen, bye pluisjes op bekleding van de meubels. Door de stofzuiger te integreren in het interieur heb je ‘m altijd bij de hand als er ergens in huis gekruimeld of geknoeid is. Na gebruik hang je hem zonder nadenken terug in het automatische laad- en leegstation. Wat een luxe! Dankzij de extra accu kun je tot wel 120 minuten stofzuigen, meer dan genoeg om het hele huis te doen. Zo wordt schoonmaken een fluitje van een cent.

Ook een statement maken met een stijlvolle stofzuiger? Ontdek de verschillende designs van de met CES Innovation Awards bekroonde Samsung Bespoke Jet.