WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Een warm welkom: hout op de trap

Van de vloer en de tafel tot de keukendeurtjes en de kast; hout is een evergeen in het interieur. Logisch, want het natuurlijke materiaal is veelzijdig, past in elke woonstijl en is een sfeermaker van jewelste. Oók doen: hout op de trap.

In samenwerking met Upstairs Traprenovatie

In hoger sferen

In de achtste en laatste aflevering van Weer verliefd op je huis gaf stylist Eva de kille hal van een woning (een voormalige kerk!) in Hank een make-over. Door de open trap te voorzien van houten bekleding kregen de trap én de ruimte direct meer sfeer. Een extra warm welkom voor bewoners Dennis en Angela! Ook fan van hout? Vergeet dan zeker de trap niet.

Overtreffende trap

De keuzemogelijkheden voor hout op de trap zijn eindeloos: van licht tot donker, van eikenhout tot wengé en van glad tot reliëf. Zo is er een perfecte houten trap voor een minimalistisch Scandinavisch interieur, maar ook een geschikte variant voor liefhebbers van industrieel of juist landelijk. Voor de oude kerk in Hank koos Eva voor zachtgrijs Silver Oak van Upstairs Traprenovatie. Silver Oak heeft een rustige eiken structuur, wat zorgt voor een subtiele, stijlvolle uitstraling. Bovendien blendt hij mooi met de rest van het interieur. Hij is ook nog eens heel gebruiksvriendelijk, want dankzij de Upstairs Original toplaag is hij kras- en slijtvast en dus bestand tegen ontelbaar veel retourtjes tandenpoetsen en was ophangen.

Leun op mij

Voor de veiligheid op de trap is een stevige leuning een must. Upstairs Traprenovatie heeft leuningen bij elke soort trapbekleding; zo maak je er één geheel van. Voor elke interieurstijl is er een passende trapleuning. Om de warmte van een houten trapleuning nóg beter te benadrukken is er een nieuwe kleurencollectie: de Earth Collectie. Er is keus uit vijf verschillende aardse tinten, iedere kleur uit de collectie past bij verschillende trapbekledingen. Voor de trap van het huis in Hank liet stylist Eva haar oog vallen op de kleur Clay: een grijsbruine kleur die perfect matcht met de houtnerf van de Silver Oak trapbekleding. De trapleuningen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal, eenvoudig te reinigen en uiteraard: 100% veilig. Naar boven!

Aan de slag

Ook verliefd geworden op deze houten trap met bijpassende leuning? Bekijk de volledige collectie van Upstairs Traprenovatie en til ook jouw trap naar een hoger level.

nog meer: Samenwerking