WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Een kleurrijke kerst: zo mix & match jij de mooiste kerstkleuren van dit jaar

Ho, ho, ho: the most wonderful time of the year is weer in aantocht. En dat betekent dat je je (kerst)boekje weer volledig te buiten mag gaan aan mooie kerstitems voor in en om het huis. Ontdek de mooiste kerststijlen van 2022 én lees hoe je ze toepast in je interieur. Merry (stylish) X-Mas!

In samenwerking met DoaBuy.eu

kerst

Kerststijl #1: Golden Christmas Eve

Voor een Kerstmis met een gouden randje kies je de Golden Christmas Eve-stijl. Deze kerststijl straalt het klassieke, luxe kerstgevoel uit met veel warme en koele gouden kleuren gemixt met wit. Ga je all in met veel gouden glitters en uitbundige versiering of houd je het geheel wat rustiger met wat goud- en wittinten? Het kan allemaal. Goud en wit combineren met hier een daar een uitbundige glitter-eyecatcher kan natuurlijk ook. Wist je trouwens dat goud ook mooi blendt met bruin- en bronstinten of natuurlijke materialen als hout en riet? Erg mooi in een Scandinavisch interieur!

Deludere plastic kerstballen 30 stuks 8 cm goud € 19,95

Kerststijl #2: Icey Blue

Hoop jij ieder jaar op een witte kerst? Dan zal de Icey Blue-kerststijl jouw interieurhart sneller doen kloppen. Deze stijl bestaat uit een mooie mix van koele ijsblauwe tinten met zilver en wit. Het ademt lange dagen schaatsen en sneeuwpoppen bouwen tot de zon ondergaat. Of een witte kerst nu echt gaat gebeuren of niet: met deze kleuren combinatie haal je de ijskoude dagen gewoon in huis. Voor een extra frosty effect kun je de koele blauwe tinten combineren met ijspegeltjes en sneeuwvlokken op het raam, besneeuwde dennenappels in de boom en sneeuwpoppen op de vensterbank.

Deludere plastic kerstballen 30 stuks 8 cm blauw € 19,95

Kerststijl #3: Calling for Nature

Niet voor niets zien we de natuur steeds meer en vaker terugkomen in ons interieur. Natuurlijke materialen zien er prachtig uit en stralen rust en warmte uit. Oók tijdens kerst. De stijl Calling for Nature speelt hier dan ook handig op in. Ga voor natuurlijke materialen als riet, bamboe, papier en hout in de dennenboom. Combineer de good old glitter en glamour van kerst met naturel en wittinten voor een fijne balans. Je kunt bijvoorbeeld deze stijl met de Golden Christmas Eve-stijl blenden voor een Golden Nature-look!

Deludere plastic kerstballen 30 stuks 8 cm bruin € 19,95

Kerststijl #4: Plantiful Holiday

Alle melancholische christmaholics opgelet: de Plantiful Holiday-stijl is Kerstmis in z’n meest klassieke vorm. Deze stijl doet denken aan uitgebreide kerstdiners met kalkoen bij opa en oma, mét Viennetta-ijs als toetje. Door de traditionele kerstkleuren rood, groen en goud te combineren creëer je een nostalgisch, warm kersthuis. Voor het ultieme klassieke effect voeg je ouderwetse ornamenten toe. Denk aan paddenstoelen, dennenappels, sneeuwvlokken, sterren en rendieren in de boom. En wat dacht je van grote kerstsokken boven de open haard en een kerstdorp onder de boom? Zo gezellig!

Deludere plastic kerstballen 30 stuks 8 cm rood groen € 19,95

Toffe kerstitems voor betaalbare prijzen

Bij de nieuwe online shop DoaBuy.eu maak je van jouw huis een echt kersthuis. Je kunt er terecht voor al je favoriete kerstitems: van kerstbomen tot kerstkransen en van kerstdorpjes tot notenkrakers. DoaBuy.eu stelt zelf collecties samen bij producenten en importeurs en verkoopt alles uit eigen voorraad. Het voordeel? Een korte levertijd, plus een budgetprijs. Win-win dus. Bekijk de kerstcollectie hier!

Benieuwd naar nog meer mooie kerststijlen voor 2022? Cathy van DoaBuy.eu vertelt je hier meer over in onderstaande video.

nog meer: Samenwerking